Aparat de calcat si igienizat vertical automat cu aburi Tefal Care For You YT4050E1, 1800W, abur variabil 65 g/min, 2L, detector rezervor gol, sistem anticalcar incorporat, ultra silențios, alb/ gri

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
3.151,30 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 3.152,49 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 115.56 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

YT4050E1

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de calcat si igienizat vertical automat cu aburi Tefal Care For You YT4050E1, 1800W, abur variabil 65 g/min, 2L, detector rezervor gol, sistem anticalcar incorporat, ultra silențios, alb/ gri de la Tefal

Aparatul ce calca si igienizeaza automat tesaturile de la Tefal

Tefal Care for you foloseste puterea naturala a aburului pentru a calca, igieniza si usca delicat tesaturile cu un proces automat pentru utilizare fara efort. Descopera o experienta unica de calcare a tesaturilor: tot ceea ce trebuie sa faci este sa introduci pana la 3 tesaturi in aparat pentru o calcare eficienta in numai 10 minute. Ciclul de igienizare de 10 minute elimina pana la 99.9% din virusuri, bacterii si germeni* in timp ce reduce mirosurile. Nu in ultimul rand, procesul de uscare completeaza pachetul de curatare si calcare perfecta a tesaturilor, chiar si pentru cele delicate, in confortul locuintei tale.

 

Aparatul de calcat, igienizat si uscare delicata a tesaturilor Tefal Care for you

Descopera aparatul de calcat, igienizat si uscare delicata a tesaturilor Tefal Care for you ce va face toata treaba pentru tine in materie de calcat si ingrijit tesaturi, toate acestea in confortul locuintei tale. Revolutioneaza rutina ta de dimineata: tot ceea ce trebuie sa faci este sa introduci in aparat pana la 3 tesaturi pentru o inlaturare eficienta a cutelor in numai 10 minute sau pana la 30 de minute pentru cele dificile. Ciclul de igienizare de 40 minute inlatura mirosurile neplacute precum cele de fum si mancare prajita, in timp ce puterea naturala a aburului elimina pana la 99.99% din virusuri, bacterii si germeni*. Aparatul este compatibil cu orice tip de tesatura, inclusiv cele delicate, uscandu-le cu grija, fara a le dauna in vreun fel. Tefal Care for you dispune de un ecran usor de citit, control de la distanta, design elegant ce te va ajuta sa economisesti spatiu si multe altele, toate acestea pentru ca tu sa tesaturile tale sa fie perfect ingrijite in fiecare zi.

Usor de utilizat

Descopera aparatul de calcat, igienizat si uscare delicata a tesaturilor ce va inlatura cu usurinta cutele, igieniza si usca complet independent, fara sa fie nevoie sa intervii intr-un mod.

Inlatura cutele

Rutina eficienta a diminetii: introdu pana la 3 tesaturi in aparat pentru rezultate perfecte in numai 10 minute sau 30 minute pentru cutele dificile.

Igienizare cu abur

Rutina de seara fara stres: puterea intensa a aburului elimina pana la 99.99% din bacterii, virusuri si germeni* fara a folosi detergent sau chimicale. Igienizeaza chiar si tesaturile delicate dupa o intreaga zi petrecuta afara.

*test de laborator extern efectuat pe bumbac, in modul de purificare - 40 minute

Uscare delicata

Fara a deteriora hainele, aparatul este ideal pentru a usca tesaturile delicate ce nu sunt compatibile cu un uscator obisnuit.Usuca tesaturile de 5 ori mai rapid*.

*comparativ cu uscarea in aer liber

Economiseste energie

Aparatul este cu pana la 30% mai eficient fata de un aparat de calcat traditional* datorita tehnologiei exclusive Tefal Blue Eco ce modeleaza fluxul de aer si abur pentru rezultate optime. *test efectuat in 2022 comparand un ciclu de 10 minute cu aparatul Care For you de la Tefal si o sesiune de calcat a 3 tricouri cu aparatul de calcat Tefal IT8490

Uscare in confortul locuintei tale

Bucura-te de o curatare profesionala in confortul locuintei tale si uita de drumurile dese la curatatorie. Care For You inlatura mirosurile neplacute precum fumul sau mirosul de mancare si igienizeaza orice tip de tesatura.

Perfect pentru orice tip de tesatura

Aparatul este compatibil cu orice tip de tesatura, fara a le deteriora: tesaturi delicate precum matasea sau lana, animale de plus, perne, cuverturi, geci cu puf si multe altele.

Usor de depozitat si transportat

Aparatul dispune de 4 roti pentru mobilitate sporita si peretii pot fi pliati pentru a economisi spatiu.

Reparabil la un pret accesibil - 15 ani

  • Conceput pentru a fi usor de reparat
  • Livrare rapida si costuri mici ale pieselor de schimb, timp de minim 15 ani
  • 6200 de unitati service autorizate in intreaga lume

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Statie de calcat
Tip Vertical
Utilizare Rezidential
Functii Oprire automata
Continut pachet 1 x Statie de calcat
Culoare Alb

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 1800 W
Tip panou de comanda Digital
Capacitate recipient apa 2 l

DIMENSIUNI

Lungime cablu
1.8 m
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.