Aparat de calcat cu aburi Tefal Ixeo Power All-in-One QT2022E1, 2170W, 5.8 bari, jet de abur 200 g/min, abur variabil 0-90 g/min, rezervor apa 1.1L, 3 pozitii de calcare, incalzire rapida in 70s, negru/albastruQT2022E1

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
2.072,64 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 2.073,83 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 76.02 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

QT2022E1

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Aparat de calcat cu aburi Tefal Ixeo Power All-in-One QT2022E1, 2170W, 5.8 bari, jet de abur 200 g/min, abur variabil 0-90 g/min, rezervor apa 1.1L, 3 pozitii de calcare, incalzire rapida in 70s, negru/albastruQT2022E1 de la Tefal

Inovativ si Puternic: Revolutia aparatelor de calcat

 

Tefal Ixeo Power All-in-One este un aparat de calcat cu abur de inalta presiune ce ofera combinatia perfecta intre boilerul profesional ce furnizeaza abur de inalta presiune si masa integrata cu 3 pozitii pentru rezultate exceptionale.

Designul vertical ergonomic si fierul de calcat cu greutate redusa garanteaza sesiuni de calcat rapide si fara efort. Tefal Ixeo Power All-in-One este gata de utilizare in aproximativ 70 secunde si ofera solutia perfecta pentru inlaturarea cutelor si un aspect impecabil in fiecare zi.

 

Aparat de calcat cu abur de inalta presiune Tefal Ixeo Power All-in-One: Ingrijire profesionala a tesaturilor

 

Tefal reinventeaza experienta de a calca: Combinatia perfecta dintre boilerul profesional ce furnizeaza abur de inalta presiune si sistemul Smart Board face ca aparatul de calcat cu abur de inalta presiune Tefal Ixeo Power All-in-One sa fie solutia ideala pentru sesiunile de calcat. Calca-ti hainele de doua ori mai rapid datorita tehnologiei inovative ce-ti sta intotdeauna la indemana: aparatul este gata de utilizare in numai 70 de secunde si ofera performante de top echivalente cu cele ale unei statii de calcat*. Masa integrata cu 3 pozitii ergonomice Smart Board permite calcarea tesaturilor vertical, orizontal dar si la 30°. Fierul de calcat are o greutate redusa si o ofera o utilizare usoara, fara efort, fiind de 2 ori mai usor decat un fier de calcat obisnuit**. Varietatea de functii inteligente precum Tehnologia Smart Protect pentru rezultate rapide, fara tesaturi arse, fac aparatul de calcat Ixeo Power All-in-One solutia perfecta pentru o calcare rapida si eficienta.

 

Confort si utilizare usoara datorita mesei incorporate Smart Board

 

Aceasta este ideala pentru orice situatie: de la calcare verticala la orizontala, chiar si la 30°. Descopera solutia perfecta pentur sesiuni de calcat perfecte. Dimensiunea mesei incorporate este compatibila cu toate tipurile de tesaturi.

   

Putere mare pentu rezultate perfecte

 

Boilerul profesional ce furnizeaza abur de inalta presiune ofera rezultate perfecte datorita aburului puternic: presiune a aburului de pana la 5.8 bari, abur variabil de pana la 90 g/minut si un jet puternic de pana la 200 g/minut.

   

Usurinta in utilizare

 

Noul design ofera o experienta usoara si confortabila de calcare datorita fierului de calcat ce este de 2 ori mai usor fata de un fier de calcat obisnuit. Varful profilat te ajuta si calci cu precizie zonele greu accesibile pentru rezultate vizibile.

   

Improspateaza si igienizeaza

 

Puterea mare a aburului omoara pana la 99.9* din bacterii si germeni, improspatand si inlaturand astfel mirosurile neplacute pentru tesaturi perfecte.

   

Incalzire rapida

 

Aparatul este gata de utilizare in numai 70 de secunde pentru performante de top in fiecare zi. Ideal pentru finisajele de ultim moment.

   

Potrivit pentru orice tesatura

 

Beneficiaza de un sistem avansat de ingrijire a hainelor care este sigur de utilizat pentru intreaga garderoba - chiar si pentru articolele cele mai delicate, cum ar fi matasea - cu o tehnologie care nu necesita setari.

   

Aparat detasabil

 

Pentru o utilizare confortabila si libertate maxima de miscare, aparatul este detasabil fata de cadrul mesei de calcat, lucru ce-ti va permite sa improspatezi oriunde si oricand perdelele, canapelele si multe altele.

   

Usor de transportat

 

Rotile de mici dimensiuni ofera o modalitate usoara de a transporta rapid si in siguranta aparatul dintr-o camera in alta.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Aparat de calcat cu aburi
Tip Orizontal Vertical
Utilizare Rezidential
Functii

Anticalcar

Oprire automata

Incalzire rapida

Rezervor apa detasabil

Indicator pregatire abur

Continut pachet 1 x Aparat de calcat cu abur
Culoare Negru Albastru

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 2170 W
Presiune maxima 5.8 bar
Capacitate recipient apa 1.1 l
Debit abur (g/min) 90
Debit jet abur (g/min) 200

DIMENSIUNI

Lungime 40 cm
Latime 40 cm
Inaltime 168 cm
Lungime cablu 3 m
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.