Tefal Statie de calcat GV8932E0 Pro Express Control Plus, 2400W, 450g/min, 120g/min, Talpa Autoclean Durilium, 7 bari, 3 setari, 1.6l

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Statie de calcat GV8932E0 Pro Express Control Plus, 2400W, 450g/min, 120g/min, Talpa Autoclean Durilium, 7 bari, 3 setari, 1.6l de la Tefal

Grija pentru tesaturi


3 combinatii de temperatura si abur specifice si optime adaptate in functie de tipul de material (delicat/normal/jeans).

 
Conceput pentru a raspunde celor mai exigente cerinte, Pro Express Control Plus este o statie de calcat de inalta presiune, prevazuta cu 3 setari electronice inteligente ce asigura combinatia optima a temperaturii si a aburului pentru orice material, printr-o simpla atingere. In acelasi timp, colectorul anticalcar exclusiv garanteaza performanta de durata a aburului pentru rezultate perfecte de fiecare data.
 

Sesiuni de calcat rapide si puternice pentru performante deosebite


Statia de calcat de inalta presiune Pro Express Control Plus satisface chiar si cele mai exigente cerinte pentru sesiuni de calcat eficiente si rezultate deosebite.


Pro Express Control Plus ajusteaza aburul si temperatura in functie de tipul de tesatura, datorita celor 3 combinatii optime de temperatura si abur pentru fiecare tip de material (delicat/normal/jeans).


Colectorul anticalcar colecteaza si indeparteaza chiar si cele mai fine particule de calcar din boiler, asigurand performanta constanta si durabila a aburului, astfel prelungind durata de viata a aparatului.


Aparatul elibereaza un abur cu presiune inalta ce patrunde adanc in tesatura pentru rezultate rapide si eficiente, chiar si in cazul materialelor groase sau al cutelor dificile.


Talpa Autoclean asigura difuzia optima a aburului pentru alunecare perfecta in orice directie pentru sesiuni de calcat eficiente si fara efort.


Functia de autocuratare mentine talpa curata in timp pentru intretinere usoara.
Rezervorul de apa detasabil, cu o capacitate de 1,6 l, cu reumplere continua este ideal pentru sesiuni de calcat neintrerupte.


Datorita sistemelor de blocare si de depozitare a cablului pentru abur, este deosebit de usor de transportat si depozitat.

 

Timp economisit

Presiune inalta de pana la 7 bari pentru patrunderea eficienta a aburului in tesatura.

 

Colector anticalcar


Asigura indepartarea usoara a depunerilor de calcar din boiler, prelungind durata de viata a aparatului si performante prelungite a sistemului de generare a aburului.

 
Reumplere usoara si continua
Rezervor de apa detasabil de 1,6 l pentru sesiuni de calcat neintrerupte.
 

Jet de abur puternic


Pana la 450 g/min pentru performante excelente in indepartarea rapida a cutelor chiar si in cazul tesaturilor groase.

 

Sistem de blocare


Pentru a putea fi transportata cu usurinta si pentru a evita accidentele ce pot aparea in manevrarea statiei.

 

Talpa Autoclean


Alunecare perfecta pe tesaturi si talpa curata, mentinuta in conditii optime de-a lungul timpului.

   

Usor de depozitat


Depozitarea integrata a cablului de abur, in jurul bazei, pentru a economisi spatiu.

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Putere (W) 2400
Talpa Autoclean
Tip produs Statie de calcat
Capacitate rezervor apa (l) 1.6
Presiune abur statie 7 bar


FUNCTII

Debit de abur (g/min) 120
Calcare pe verticala Da
Jet de abur (g/min) 450
Anti-calcar Da
Anti-picurare Nu
Auto-curatare Da
Oprire automata Da


CARACTERISTICI TEHNICE

Lungime cablu alimentare (m) 1.8
Culoare Alb / Albastru

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.