Fierbator Electrolux Creative Colection EEWA5300, 2400 W, 1.5 l, oprire automata, negru/inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Fierbator Electrolux Creative Colection EEWA5300, 2400 W, 1.5 l, oprire automata, negru/inox de la Electrolux

2400 W

 

Fierbatorul impresiona prin rapiditate si performanta. Chiar plin ochi cu apa, aceasta  nu va va face sa asteptati mult.

Capacitate de 1.5 l

 

Dati o petrecere? Pregatitul mancarii si bauturilor pentru mai multe persoane nu va mai fi o problema cu aceasta cana. Scapati de corvoada de a umple de doua ori si fierbeti pana la 1.5 litri de apa dintr-o data.

Buton pentru deschiderea capacului cu o singura mana

 

Gatitul trebuie sa fie usor si placut. Aceast produs este conceput pentru a va permite sa faceti mai multe treburi in bucatarie ca un profesionist. Folositi butonul de deschidere cu o singura mana a capacului pentru a umple fierbatorul cu usurinta.

3 moduri pentru functia Oprire automata de siguranta

 

Nu va faceti griji sa nu uitati sa opriti fierbatorul. Aceasta va lasa sa va concentrati la alte lucruri pentru ca se opreste inteligent in trei moduri: cand il ridicati de pe talpa, cand fierbe apa si cand nu mai are apa.

 

 

Caracteristici principale

Putere: 2400 W
Capacitate: 1.5 l


Functii

Oprire automata: Da
Baza rotativa: Da
Depozitarea cablului: Da
Protectie functionare fara apa: Da


Caracteristici tehnice

Culoare: Negru/Inox
Greutate: 1.34 kg
Lungime cablu alimentare (m): 0.75
Material carcasa: Inox
Altele: Filtru detasabil

Vezi mai mult

Produsele Electrolux beneficiaza de garantie de 24 de luni pentru persoanele fizice si de 12 luni pentru persoanele juridice



Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.