Fierbator Electrolux EEWA7810, 2400 W, 1.7 l, display digital, 5 setari de temperatura, gri

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Fierbator Electrolux EEWA7810, 2400 W, 1.7 l, display digital, 5 setari de temperatura, gri de la Electrolux

Cu ajutorul celor 5 setari de temperatura, va puteti bucura de ceai exact cum ar trebui: 80°C pentru ceai verde, 85°C pentru ceai alb, 90°C pentru oolong, 95°C pentru cafea si 100°C pentru ceai negru sau din plante, cat si pentru fulgi de ovaz sau taitei. Verificati temperatura apei in timp real pe ecranul LCD in timpul fierberii.    Filtru detasabil: Filtru evita caderea rezidurilor in pahar in timpul turnarii.

Deschidere cu o singura mana.: Deschiderea cu o singura mana, este un comutator aflat in partea de sus, si ajuta la manevrarea usoara.

Control variabil pentru temperatura: Setari variabile de temperatura de la 50ºC-100ºC.

Capac ce poate fi deschis folosind o singura mana: Usor accesibil si cu clapeta care se deschide la apasarea unui buton.

Intreruptor automat pentru 3 situatii: Pentru siguranta dvs. fierbatorul se intrerupe automat in trei moduri: cand fierbe apa, cand luati vasul de pe baza si cand in vas nu este apa.

Pre-setari de temperatura: Temperatura pe care o doriti poate fi atinsa rapid pe baza a cinci optiuni predefinite: 80ºC ceai verde, 85ºC ceai alb, 90ºC ceai oolong, 95ºC cafea la filtru si 100ºC pentru ceai negru si ceaiuri din plante, fulgi de ovaz instant si taietei instant.

Protectie pentru fierberea in gol: Protectie integrata antifierbere in gol, cu oprire automata daca apa din vas s-a evaporat.

Capacitate de 1,7 litri: Vasul de apa are capacitatea de 1,7 litri de apa.

Design conceput cu protectie la varsare: Fierbatorul este conceput sa reduca la minim revarsarea.

Baza manevrabila 360º.: Multumita bazei de 360 grade, fara fir, este usor sa asezati inapoi vasul, din orice unghi. Chiar daca sunteti dreptaci sau stangaci.

Indicator de temperatura: Indicatorul de temperatura in timp real din timpul fierberii este afisat pe un ecran LCD mare.

Mentine apa calda: O maneta pentru ridicarea feliei inainte de a o scoate va ajuta sa nu va ardeti la degete pe aparatul de prajit paine.

Tehnologie LCD HighContrast™: Tehnologia LCD inversata cu lumina de fundal albastra face afisajul usor de citit.

 

Caracteristici

Putere 2400 W

Capacitate 1.7 l

Filtru anticalcar Da

Fara fir Da

Sistem anti-alunecare Da

Oprire automata Da

Protectie supraincalzire Da

Baza rotativa Da

Element de incalzire ascuns Da

Depozitarea cablului Da

Indicator nivel apa Da

Filtru lavabil Da

Protectie functionare fara apa Da

Culoare Gri

Greutate 1.45 kg

Lungime cablu alimentare (m) 0.75

Vezi mai mult

Produsele Electrolux beneficiaza de garantie de 24 de luni pentru persoanele fizice si de 12 luni pentru persoanele juridice


  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.