Friteuza cu aer cald Tefal EY801815, gratar incorporat Easy Fry & Grill XXL, 8 programe, 6.5 L, 2 zone de gatire, invelis antiaderent, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Friteuza cu aer cald Tefal EY801815, gratar incorporat Easy Fry & Grill XXL, 8 programe, 6.5 L, 2 zone de gatire, invelis antiaderent, Negru de la Tefal

Friteuza electrica cu aer cald, cu gratar incorporat TEFAL Easy Fry & Grill XXL EY801815

  • Friteuza 2 in 1 cu o capacitate XXL pentru rezultate rapide si preparare a 2 retete in acelasi timp
  • Economiseste timp: Modul inteligent Synchronization iti va permite sa prepari 2 retete in acelasi timp cu rezultate perfecte
  • Potrivit nevoilor tale: Separatorul detasabil Flexcook ofera optiuni pentru compartimentarea spatiului de gatire
  • Versatilitate: 8 programe de gatire (cartofi prajiti, nuggets, pui prajit, pizza, carne, peste, legume, desert) pentru a gati preparate delicioase de fiecare data
  • Grill fara fum: Gratarul din aluminiu turnat dispune de un invelis antiaderent si ofera sesiuni de gatit fara fum
  • Preparate crocante si sanatoase: Friteuza electrica ce ofera retete delicioase si sanatoase cu o cantitate foarte mica de ulei - 99% mai putina grasime adaugata* (*1kg de cartofi proaspeti gatiti cu 15 ml de ulei vs friteuza clasica cu 2 L ulei)
  • Capacitate XXL: 6.5 L suficienti pentru a servi intreaga familie, pana la 8 persoane
  • Carte de retete digitala: Descopera o varietate de retete rapide si lasa-te inspirat in fiecare zi

Friteuza electrica cu aer cald 2 in 1

Descopera friteuza 2 in 1 ce ofera posibilitati nelimitate intr-un singur aparat usor de utilizat: gateste 2 retete simultan, 8 programe, capacitate XXL pentru intreaga familie.

Economiseste timp

Tehnologie avansata pentru rezultate perfecte: modul inteligent de sincronizare ofera posibilitatea de a gati 2 retete simultan ce vor fi gata in acelasi timp.

Potrivit nevoilor tale

Personalizeaza spatiul de gatire si economiseste timp datorita separatorului detasabil Flexcook. Acesta iti va permite sa treci cu usurinta de la preparat ingrediente de mari dimensiuni la 2 retete simultan.

Rezultate perfecte

Retete delicioase de fiecare datorita celor 8 programe presetate (cartofi prajiti, nuggets, pui prajit, pizza, carne, peste, legume, desert) si a modului manual.

Fara fum

Gratarul din aluminiu - cu invelis antiaderent si fante pentru scurgerea grasimii si gatire fara fum - garanteaza fripturi fragede, suculente si legume perfect preparate in confortul locuintei tale.

Preparate crocante si sanatoase

Tehnologia Extra Crisp ofera echilibrul perfect dintre temperatura si flux de aer pentru rezultate crocante cu un nivel redus de ulei, cu pana la 99% mai putina grasime adaugata comparativ cu o friteuza clasica!* *pentru 1 kg de cartofi proaspeti gatiti cu 15 ml ulei vs friteuza traditionala cu 2 L ulei

Aplicatie gratuita

Ai la dispozitie o varietate de retete usoare, de la retete pentru numeroase persoane la retete exotice, datorita aplicatiei dedicate.

Exterior rece la atingere
Capacitate alimente 1,5 kg
Capac Complet opac
Ecran LCD
Cronometru
Vas detașabil Antiaderent
Oprire automată
Culoare Negru

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.