deerma Friteuza cu aer cald DEM-KZ120, 1700W, Capacitate 7.5l, pana la 200 grade Celsius, 8 programe, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
480,29 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 481,48 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 17.65 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

DEM-KZ120

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Friteuza cu aer cald DEM-KZ120, 1700W, Capacitate 7.5l, pana la 200 grade Celsius, 8 programe, Negru de la deerma

Unknown Image

Unknown Image

 

Friteuza cu aer cald Deerma DEM-KZ120, 1700W, Capacitate 7.5l, pana la 200 grade Celsius, 8 programe, Negru

Friteuza fara ulei Deerma KZ120 1700W revolutioneaza pregatirea mesei prin combinarea eficientei, sigurantei si versatilitatii. Cu o putere de 1700W, incalzire rapida pana la 200 ° C si o capacitate de 7,5 litri, aceasta friteuza nu numai ca usureaza gatitul, ci contribuie si la un stil de viata mai sanatos. Meniul intuitiv si inteligent, reglarea independenta a temperaturii si a timpului de coacere, afisajul clar si numeroasele protectii la supraincalzire il fac un aparat indispensabil in fiecare bucatarie.

Incalzire rapida si eficienta

Friteuza Deerma KZ120 iese in evidenta cu o putere impresionanta de 1700W, permitand incalzirea rapida pana la 200 ° C. Acest lucru face ca pregatirea meselor sa fie mult mai rapida si mai eficienta, perfecta pentru persoanele si familiile ocupate.

Meniu inteligent

Cu opt programe predefinite, friteuza regleaza automat temperatura si timpul de gatire pentru diferite ingrediente. Acest lucru face gatitul mai simplu si mai intuitiv, chiar si pentru bucatarii novici.

 

Control de precizie

Dispozitivul ofera control deplin asupra procesului de gatire, permitand reglarea temperaturii de la 75 la 200 ° C si reglarea timpului de la 1 la 60 de minute. Aceste capabilitati permit personalizarea precisa a setarilor pentru retete specifice.

Capacitate generoasa

Cu o capacitate de 7,5 litri, friteuza este ideala pentru pregatirea meselor pentru intreaga familie. Se poate ocupa de portiuni mari, ceea ce este util in special pentru adunari de familie sau petreceri.

 

Siguranta si usurinta in utilizare

 

Friteuza este echipata cu numeroase protectii de supraincalzire, asigurand functionarea in siguranta. Afisajul simplu si clar faciliteaza operarea dispozitivului, in timp ce tava de gatit antiaderenta faciliteaza curatarea si intretinerea. In plus, 14 butoane independente asigura o navigare usoara, iar 11 palete cu pale de turbina asigura o coacere uniforma.

Unknown Image

Pachetul contine:

  • 1x Friteuza
  • 1x Manual de instructiuni
  • 1x Tava de gatit antiaderenta

 

Specificatii:

  • Brand: Deerma
  • Model: DEM-KZ120W
  • Putere: 1700W
  • Tensiune nominala: 220-240V
  • Frecventa nominala: 50-60Hz
  • Capacitate: 7.5 litri
  • Interval de temperatura: 75-200°C
  • Interval de timp: 1-60 minute
  • Dimensiuni: 310 x 420 x 360mm
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.