Friteuza cu aer cald multifunctionala Zelmer ZAF6500, capacitate 6,5 l, 1500 W, 13 programe automate de gatire, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
424,12 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 425,31 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 15.59 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

ZAF6500

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Friteuza cu aer cald multifunctionala Zelmer ZAF6500, capacitate 6,5 l, 1500 W, 13 programe automate de gatire, negru de la Zelmer

Putere si eficienta ridicate

 

Friteuza noastra  cu aer de 1500 W  este o descoperire pentru pasionatii de prajire care doresc sa se bucure de mancarurile lor preferate intr-o versiune cu continut scazut de grasimi. Tehnologia avansata va permite sa gatiti cartofi prajiti suculenti si crocanti, bucati de pui sau cotlet, eliminand nevoia de a folosi cantitati mari de grasime. Puterea dispozitivului va permite sa pregatiti  un numar mare de feluri de mancare , ceea ce il face o alegere excelenta pentru multe familii.

 

 

Pana la 13 programe automate la dispozitie!

 

Pregatirea mancarurilor preferate devine mai rapida si mai usoara datorita numarului impresionant de  13 programe special dedicate . De la carne la legume la fructe de mare - fiecare program a fost adaptat cu precizie specificului ingredientelor individuale. Intr-o clipa te vei bucura de mancaruri perfect pregatite. Aceasta este o adevarata revolutie in bucataria ta!

 

 

Nu trebuie sa opriti dispozitivul pentru a privi inauntru!

 

Descoperiti o noua calitate a prajirii cu friteuza noastra fara grasimi echipata  cu iluminare pentru cos!  Datorita acestei caracteristici unice, puteti urmari mancarurile dvs. preferate atingand nivelul perfect de gatit fara a fi nevoie sa scoateti cosul. Nu este doar practica, ci si o experienta fascinanta care va face din gatit noua ta pasiune.

 

 

Temperatura sub control!

 

Descoperiti versatilitatea gatitului cu Air Fryer, care va permite sa  reglati temperatura pana la 200°C. Aceasta caracteristica deschide usa catre o gama larga de posibilitati culinare, permitandu-va sa reglati nivelul de caldura in functie de preferintele dumneavoastra personale. Dezlantuiti-va creativitatea in bucatarie si incepeti din nou sa gatiti feluri de mancare!

 

 

Program de uscare fructe si legume

 

Descoperiti o noua dimensiune in bucatarie cu  programul nostru de uscare.  Va permite sa transformati fructele si legumele proaspete in  gustari gustoase si sanatoase, fara adaos de grasimi.  Aceasta caracteristica are setari automate de temperatura si timp pentru textura perfecta si intensitatea aromei. Datorita functionarii simple, dupa un timp te poti bucura de delicii delicioase si sanatoase!

 

 

Controlati-va dispozitivul cu o singura atingere

 

Friteuza noastra are  un panou de control tactil  care face ca reglarea setarilor dispozitivului  sa fie o simpla simpla.  Chiar daca esti incepator, aceasta interfata intuitiva iti va permite sa gatesti cu usurinta mancarurile tale preferate. Cufunda-te in placerea de a avea control deplin asupra procesului de coacere!

 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Utilizare Rezidential
Tip friteuza Cu aer cald
Numar cosuri 1
Putere 1500 W
Capacitate mancare 1.89 Kg
Tip panou de comanda Touch screen
Tip alimentare La retea
Numar programe 13
Interval temperatura 200 °C
Material carcasa Plastic
Functii de siguranta

Oprire automata

Baza anti-alunecare

Caracteristici speciale

Compatibil masina de spalat vase

Manere reci

Culoare Negru
Continut pachet 1 x Friteuza
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.