Solutie micelara Bioderma ABCDerm, cu pompita inversa, 1 l

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
87,30 lei
Pret 36 Rate Optimo: 3.2 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

3701129800331

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Solutie micelara Bioderma ABCDerm, cu pompita inversa, 1 l de la Bioderma

Apa micelara care respecta fragilitatea pielii sensibile.

BENEFICII

  • Curata bland
  • Respecta echilibrul pielii
  • Ofera un efect hidratant

Toleranta cutanata si oculara foarte buna.

Nu se clateste.

 

Ce se intampla in pielea ta

Toate produsele BIODERMA sunt formulate in conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat in centrul abordarii NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii si a-i mentine sanatatea. Pe termen lung.

ABCDerm H2O este dezvoltat in conformitate cu angajamentul dermatologic ABCDerm ce respecta pielea delicata a bebelusilor si a copiilor mici.

Surfactantul non-ionic din formula ABCDerm H2O respecta pelicula hidrolipidica a pielii, oferind in acelasi timp o eficacitate foarte buna pentru curatare.

 

Mod de utilizare:

Ori de cate ori este necesar. Zilnic

  • ETAPA 1 - Umezeste o discheta demachianta.
  • ETAPA 2 - Curatati delicat.
  • ETAPA 3 - Repetati pana cand discheta ramane curata
  • ETAPA 4 - Uscati delicat.

Poate fi utilizat pe nou-nascuti, cu exceptia sugarilor prematuri. Se aplica pe pielea sanatoasa.

Produse cu eco-design: Lucram zilnic la imbunatatirea produselor noastre pentru a minimiza impactul lor asupra mediului inconjurator. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclabil, toate cutiile noastre exterioare sunt 100% reciclabile si sunt fabricate din hartie provenita din paduri gestionate durabil. Instructiuni de sortare: Va rugam sa consultati instructiunile locale de sortare pentru a recicla produsul cat mai corect.

 

O mai buna intelegere pentru o ingrijire mai buna

Pielea bebelusilor are caracteristici specifice care o fac delicata. Aceasta va evolua in urmatoarele saptamani si luni, necesitand, prin urmare, ingrijire speciala, astfel incat sa se poata adapta mediului sau.

BIODERMA a dezvoltat o gama specifica de produse dermopediatrice care protejeaza, hranesc si educa pielea bebelusului inca din primele zile, pregatindu-le mai bine pielea pentru viitor Pe termen lung.

Testat sub control pediatric.

 

Rezultate imediate

Curata delicat: 100%*

Igiena dintr-o singura etapa: 100%*

Hidrateaza - Pielea hidratata: 100%*

Amelioreaza - Piele moale si catifelata: 100%*

* Test de utilizare sub control pediactric la 20 de copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 36 de luni, cu pielea uscata, timp de 14 zile.

 

Compozitie:

Acest produs a fost formulat conform abordarii ecobiologice a laboratoarelor NAOS pentru a va oferi cea mai buna ingrijire. La baza acestui produs se afla:

 

Tehnologia Micelara

NAOS Research a inventat curatarea fara clatire si demachierea cu apa micelara. Micelele, a caror compozitie este inspirata de lipidele pielii, sunt micro-picaturi de curatare invizibile. au capacitatea de a captura impuritatile pastrand in acelasi timp pelicula protectoare naturala a pielii.

 

Angajamentul Dermatologic de Siguranta ABCDerm

BIODERMA, o marca experta in ecobiologia pielii, intreprinde de cercetare avansata destinata protejarii si refacerii echilibrului fiziologic natural in fiecare tip de piele, inclusiv al pielii delicate a bebelusilor. Prioritatile gamei ABCDerm sunt oferirea de produse sigure care respecta natura acesteia.

Lista de ingrediente:

  • AQUA/WATER/EAU
  • PENTYLENE GLYCOL
  • POLYSORBATE 20
  • SODIUM CITRATE
  • CITRIC ACID
  • DISODIUM PHOSPHATE
  • FRAGRANCE (PARFUM). [BI 432]

Ingredientele enumerate aici sunt cele continute in cea mai recenta formulare a acestui produs. Intrucat poate exista o intarziere intre productia si distributia sa pe piata, te rugam sa iei in considerare lista de ingrediente de pe ambalajul produsului utilizat.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Lotiune
Varsta 0 luni +
Tip Dermatocosmetic
Zona aplicare Corp
Tip piele Toate tipurile
Beneficii Hidratare Curatare
Cantitate 1 l
Continut pachet 1 x Solutie micelara
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.