Gratar electric Amica GK 4011, 2000 W, placi detasabile, reglare manuala, Inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
466,63 lei

Taxa verde: 1,19 lei

(Pret cu taxa verde: 467,82 lei )

Pret 36 Rate Optimo: 17.15 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

GK4011

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Gratar electric Amica GK 4011, 2000 W, placi detasabile, reglare manuala, Inox de la Amica

Reglarea temperaturii
Crocanta sau in sange? Asa cum va place! Cu temperatura reglabila, poti seta gradul de rumenire al preparatelor tale preferate.

Reglarea temporizatorului

Vrei legume la gratar sau o bucata mare de carne? De acum inainte, datorita reglajului temporizatorului de la buton, puteti regla timpul de gatire la felul de mancare selectat. Setarea corecta a temporizatorului va va ajuta sa pregatiti legume crocante si carne bine facuta.

Suprafata antiaderenta

Vi s-a lipit din nou? Nu in echipamentul Amica! Placile de incalzire au un invelis antiaderent pentru a preveni lipirea de suprafata oricarui ingredient. Nici macar branza topita nu va mai fi o problema! Si mai putina lipire... inseamna si mai putina curatare.

Placi detasabile

Mai intai un gratar delicios, apoi curatare usoara - folosind butoanele de pe carcasa, poti detasa placile de sus si de jos pentru a le spala rapid si usor si a pregati dispozitivul pentru utilizare ulterioara in cateva momente!

Putere 2000 W

Totul se va face! Datorita puterii de 2000 W, poti pregati perfect o friptura, ceafa de porc, carnati sau legume. Si rapiditatea o vei aprecia cand ti-e foame!

Caracteristici:


Materialul carcasei: Inox
Controlul temperaturii : buton
Inaltimea: 171 mm
Latimea:  356 mm
Adancime: 327 mm
Greutate: 5,2 kg
Lungimea cablului: 90 cm
Gratare: 2
Putere nominala (W): 2000
Tensiune: 230V

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.