Multifunctional Inkjet color BROTHER MFC-J2340DW, A3, Wi-Fi, LAN, USB, duplex, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.422,75 lei
Pret 36 Rate Optimo: 52.15 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

MFCJ2340DWYJ1

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Multifunctional Inkjet color BROTHER MFC-J2340DW, A3, Wi-Fi, LAN, USB, duplex, alb de la BROTHER

Imprimanta multifunctionala profesionala A3 MFC-J2340DW este construita pentru a rezista, indeplinind cerintele birourilor de mici dimensiuni si grupurilor de lucru din companii. Capacitatea A3 va permite sa produceti o varietate de documente color in format A4 si A3, de o calitate superioara, fara efort.

Cu viteza ridicata de imprimare, indeplineste cerintele la costuri de functionare reduse. Acest echipament multifunctional ofera functionalitate de imprimare, copiere, scanare si fax. Imprimati in retea de la biroul dumneavoastra, la echipamentul aflat intr-o sala de intalniri sau de pe dispozitivul mobil cu ajutorul conectivitatii wireless.

Printarea fata/verso se face doar in format A4/A5.

 

imprimanta aflata in sala de sedinte

Imprimati in format mai mare

Faceti-va documentele mai memorabile imprimandu-le in dimensiunea A3.  Cu capacitati complete de imprimare A3 color, materialele importante de instruire sau documentele de prezentare vor iesi in evidenta si pot fi mai usor de digerat, ajutandu-va sa obtineti mai mult interes din partea cititorului. Prin imprimarea documentelor A3 in regim propriu aveti mai mult control asupra termenelor limita si va puteti extinde oportunitatile.

   
lucreaza conectat mereu

Lucrati conectat, intotdeauna

Nu trebuie sa fiti asezat la birou, nici langa imprimanta pentru a utiliza MFC-J2340DW. Cu gama de optiuni de conectivitate disponibile, puteti imprima oriunde in birou / acasa - si chiar de pe telefonul mobil prin conectivitate wireless. 

Prin descarcarea aplicatiei Brother Mobile Connect, puteti accesa o serie de caracteristici – de la trimiterea operatiilor de imprimare, la verificarea nivelurilor de cerneala si comandarea completarilor atunci cand este necesar

   
vedere in ansamblu a structurii noului cap de imprimare MAXIDRIVE

Mariti viteza de imprimare cu noua tehnologie de imprimare Brother MAXIDRIVE

Capul de imprimare de mare putere nou dezvoltat permite o imbunatatire dramatica a vitezei de imprimare, economisind timp atunci cand imprimati documente de afaceri. Nu numai ca viteza este imbunatatita, dar acest nou cap de imprimare este extrem de durabil si produce o calitate extrem de ridicata a imprimarii, oferind rezultate profesionale pentru tiparirile dumneavoastra.

   
MFCJ2340DW - vedere din dreapta sus

Construite pentru a dura

Aveti nevoie de un dispozitiv pe care va puteti baza. Aceste dispozitive multifunctionale profesionale A3 au fost proiectate ca dispozitive de afaceri robuste, oferind o calitate rapida, sigura si profesionala pentru a se potrivi nevoilor tot mai mari ale afacerii dvs.

   
utilizator scaneaza un document ridicand capacul scannerului pe sticla

Tehnologie de scanare pentru a imbunatati fluxul de lucru, chiar si atunci cand lucrati de la distanta

Ca dispozitiv multifunctional, MFC-J2340DW poate face mult mai mult decat sa imprime. Posibilitatile de scanare disponibile, de exemplu, va pot imbunatati semnificativ productivitatea de acasa. Puteti scana color sau mono la viteze mari in mai multe destinatii pentru a stimula fluxul de lucru:Imagine, Fisier, OCR, Email

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Format
    • Interfata
      USB
    • Rezolutie (dpi)
      1200 x 4800 dpi
    • Functii disponibile
      Printare
      Scanare
      Copiere
      Fax
    • Mod Tiparire
      Color
    • Volum Recomandat
      2500

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.