Multifunctional Inkjet A3 Brother MFC-J6957DW, print, scan, copy, fax A3, Wireless 802.11b/g/n, Ethernet, WiFi direct, NFC

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
3.240,25 lei
Pret 36 Rate Optimo: 118.77 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

MFCJ6957DWRE1

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Multifunctional Inkjet A3 Brother MFC-J6957DW, print, scan, copy, fax A3, Wireless 802.11b/g/n, Ethernet, WiFi direct, NFC de la BROTHER

Ofera imprimare, scanare, copiere si fax de calitate superioara in format A3, intr-un singur echipament inkjet. Aceasta imprimanta multifunctionala este dotata cu cea mai recenta tehnologie a capului de imprimare, oferind imprimare rapida si durabila, in culori vibrante. Combinand capacitatea mare de alimentare cu hartie, eficienta energetica si viteza de imprimare rapida de sub 5 secunde, MFC-J6957DW este o alegere excelenta pentru intreprinderile care cauta o imprimanta profesionala ecologica.

  • Conectivitate Ethernet prin cablu
  • 2.4/5 GHz wireless cu Wi-fi direct si Wi-fi Protected Setup (WPS)
  • Caracteristici de securitate pentru afaceri ca standard
  • Tehnologie avansata de ultima generatie pentru capul de imprimare
  • Conceputa sa reziste, cu un design robust si durabil
  • Scanare duplex automata rapida A4 cu pana la 36 ipm alb-negru si color

 

 

Rentabila Conceputa pentru performanta

Cu o multitudine de functii si dotari pentru afaceri, MFC-J6957DW ofera imprimare rapida si sigura direct de pe telefonul mobil, utilizand NFC. Este un echipament valoros, cu un cost total de detinere (TCO) redus si un cost pe pagina imbatabil (CPP). Puteti utiliza echipamentul si in programul de Managed Print Service (MPS), prin partenerii nostri specializati. Obtineti reaprovizionarea automata a consumabilelor si service fara batai de cap.

   

Imprimare mai ecologica pentru intreprinderi

Echipamentul MFC-J6957DW utilizeaza mai putina energie fara a compromite calitatea imprimarii. Un timp redus de imprimare a primei pagini de sub 5 secunde si un consum redus de energie, pot fi realizate numai cu o imprimanta cu jet de cerneala.

   

Imprimati si scanati mai mult timp

Cu o capacitate mare de hartie de pana la 750 de coli ca standard, nu trebuie sa petreceti timp reumpland tava de hartie si va puteti concentra asupra activitatilor zilnice de la birou. Tava multifunctionala de 100 de coli va permite sa utilizati variate suporturi de imprimare, de pana la 220 g/mp, in timp ce alimentatorul automat de documente (ADF) de 50 de coli permite imprimarea si scanarea rapida si economica A3.

   

Imprimare ultra-rapida, durabila, precisa

De-a lungul anilor de proiectare meticuloasa, noul cip de imprimare MAXIDRIVE redefineste tehnologia de imprimare. Picaturile de cerneala sunt aruncate intr-o pelicula groasa de 40 micrometri, generand presiune care trece prin 1680 de camere individuale ale unui singur cip de imprimare, asigurand o imprimare ultra-rapida, durabila, precisa.

Vezi mai mult

  • Detalii
    • Format
      A3
    • Tehnologie
    • Rezolutie (dpi)
      1200 x 4800 dpi
    • Functii disponibile
      Printare
      Scanare
      Copiere
      Fax
    • Mod Tiparire
      Color
    • Volum Recomandat
      2000

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.