Crema Antirid de Zi Elmiplant Skin Defence 35+ pentru ten uscat/sensibil, 50 ml

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Crema Antirid de Zi Elmiplant Skin Defence 35+ pentru ten uscat/sensibil, 50 ml de la Elmiplant

ACTIUNE ANTIRID

Aparitia primelor linii fine si riduri de expresie este rezultatul actiunii factorilor agresivi din mediu si a incetinirii procesului de regenerare celulara.

Crema antirid de zi elmiplant SKIN DEFENCE  este imbogatita cu Extract de Smochine 100% Natural, un ingredient cu proprietati antioxidante si regenerante, care ajuta la protejarea pielii sensibile impotriva imbatranirii premature.

PRO-ELASKIN, un complex antirid de origine marina, activeaza sinteza de colagen si elastina, imbunatatind hidratarea, fermitatea si elasticitatea pielii. Acesta stimuleaza regenerarea celulara, oferind pielii protectie antirid.
Formula este imbogatita cu filtre UV SPF 15, ce protejeaza pielea de radiatiile UVA/ UVB si ajuta la prevenirea aparitiei/formarii ridurilor.

FOLOSIRE

Aplica zilnic pe fata si gat, dupa curatare si tonifiere. Datorita filtrelor UV continute, evita zona delicata a ochilor.

Maseaza usor prin miscari circulare pentru a ajuta absorbtia cremei.

Textura non-grasa. Excelenta baza pentru machiaj.

Fara parabeni. Fara parafine. Fara coloranti.

 

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.