Crema Nivea Anti-rid Q10 de noapte, 50 ml

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Crema Nivea Anti-rid Q10 de noapte, 50 ml de la Nivea

Crema de noapte anti-rid NIVEA Q10 Power mareste nivelul de coenzima Q10 si creatina proprii tenului, reduce si previne aparitia liniilor fine si a ridurilor. Gama NIVEA Q10 Power contine coenzima Q10 proprie tenului si de 10 ori mai multa creatina, intr-o noua formula brevetata ce lupta impotriva ridurilor, lasand tenul mai tonifiat la atingere.

Q10 si creatina sunt ingrediente active ce se regasesc in mod natural in ten. Odata cu inaintarea in varsta, nivelul acestora scade, lasandu-l fara energia necesara pentru a se regenera. In timp, acesta este mai predispus la aparitia ridurilor si a altor semne ale imbatranirii. Coenzima Q10, un agent puternic de aparare anti-oxidanta si naturala anti-imbatranire a tenului, combinata cu creatina, care stimuleaza producerea naturala a colagenului in ten*, asigura o actiune eficienta antirid.

*testat in vitro

Beneficiu

•  Liniile si ridurile sunt vizibil reduse dupa 4 saptamani
•  Mai multa tonifiere si fermitate la atingere dupa 2 saptamani
•  Formula de ingrijire cu unt de Shea si ulei de Macadamia asigura o hidratare intensa timp de 24h si regenereaza tenul in timpul noptii, cand acesta este mai receptiva la tratamente

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Ten
Tip produs Crema de fata
Utilizare Noapte
Tip Clasic
Pentru Femei
Varsta 30+ ani


Tipul de ten

Normal
Uscat
Gras
Mixt
Cu imperfectiuni
Sensibil
Matur
Hipersensibil
Atopic


Forma/Textura Crema
Beneficii Hidratare, Anti-rid, Proprietati Q10
Ingrediente principale Creatina
Continut pachet 1x Crema de fata
Cantitate 50 ml

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.