Crema pentru conturul ochilor Vichy Liftactiv, 15 ml

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
121,19 lei
Pret 36 Rate Optimo: 4.44 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

PL_540966_

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Crema pentru conturul ochilor Vichy Liftactiv, 15 ml de la Vichy

Prima corectare apropiata pentru un efect de lifting la 360° al privirii, chiar si pentru ochii sensibili.Textura de infrumusetare instantanee, anti-migrare. Scapa de ridurile din jurul ochilor intr-un mod mai mult decat placut!

Utilizare:

Aplicati crema contur pentru ochi dimineata si seara prin miscari usoare pe tot conturul ochilor (cearcane, pleoapa mobila pana la arcada spancenei, laba gastii). Atingeti delicat pielea (fara a exercita presiune), de la interior spre exteriorul ochiului, apoi tapati la fel de delicat. Terminati aplicarea cu laba gastii. LiftActiv Ochi poate fi aplicat pana la marginea genelor, fiind o crema pentrru ridurile din jurul ochilor.

Recomandare:

Pentru femeile care au implinit 40 de ani, au ochi sensibili si doresc o corectare integrala a privirii: riduri, pleoape, cearcane. Chiar si pentru ochii sensibili.

Ingrediente si inovatie:

Crema pentru conturul ochilor Liftactiv - prima corectare apropiata pentru un efect de lifting la 360° al privirii, chiar si pentru ochii sensibili. Aceasta inovatie este posibila datorita selectiei celor 3 elemente active puternice, cu toleranta inalta: - ramnoza, zahar vegetal 100% natural, calmant si anti-imbatranire, capabil sa stimuleze Dermul Sursa, motorul tineretii pielii, pentru o corectare integrala anti-imbatranire: riduri si fermitate. - cafeina, anticearcan, favorizeaza microcirculatia cutanata si drenajul anti-apa. - escina (extract de castan de India), previne pungile, umflarea, decongestioneaza si calmeaza. Conturul ochilor este intinerit, privirea este improspatata. Scapa de ridurile din jurul ochilor! Formula sa hipoalergenica, fara parfum, a fost testata pe ochi sensibili sub control dermatologic si oftamologic. Eficacitate masurata la 360° pentru o privire vizibil mai tanara: riduri intinse, pleoape ridicate, cearcane si pungi atenuate.

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Ochi
Tip produs Crema de fata
Utilizare Zi
Tip Dermatocosmetic
Pentru Femei
Varsta Toate varstele
Gama Liftactiv


Tipul de ten

Normal
Uscat
Gras
Mixt
Cu imperfectiuni
Sensibil
Matur


Forma/Textura Crema
Beneficii Netezire, Stralucire
Proprietati Vitamine, Cu apa termala
Ingrediente principale Vitamina C, Cafeina
Cantitate 15 ml

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.