Joc LEGO DC Supervillains pentru PlayStation 4

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
79,23 lei
Pret 36 Rate Optimo: 2.9 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

WBI4080064

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Joc LEGO DC Supervillains pentru PlayStation 4 de la Warner Bros

Implicati-va intr-o noua aventura LEGO devenind cel mai bun raufacator pe care la vazut universul in LEGO DC Super-Villains. Pentru prima data, jocul LEGO iti ofera posibilitatea de a juca in calitate de super-ticalos pe tot parcursul jocului, dezlantuind gandurile rautacioase si provocand un dezastru intr-o poveste plina de actiune scrisa in colaborare cu DC Comics.


Intr-o experienta expansiva, deschisa in universul DC, Liga Justitiei a disparut, lasand protectia Pamantului omologilor lor dintr-un univers paralel, care s-au proclamat drept "Sindicatul de Justitie". Impreuna cu celebri super-raufacatori: Jokerul, Harley Quinn, Lex Luthor, Deathstroke, Killer Frost, Sinestro si nenumarati altii din Liga Injustice, veti avea parte de o aventura epica pentru a va asigura ca raul lor ramane nemarginit.

 

Este bine sa fii rau
 
Jokerul, Harley Quinn, Lex Luthor, si altii din Liga Injustice nu vor ramane in urma cand vine vorba de agresivitate. Imbratiseaza-ti super-raufacatorul, luptandu-te cu adversarii, rezolvi puzzle-uri si depasindu-ti obstacolele folosind tactici amenintatoare din perspectiva unica a baietilor rai.


Te asteapta o noua poveste
 
Liga de Justitie a disparut, lasand protectia Pamantului omologilor lor dintr-un univers paralel, "Sindicatul de Justitie", un grup nou, ciudat de super-eroi cu intentii neclare. Indiferent daca este vorba de Graffiti Pulverizand peretii din Metropolis sau folosind Toxins Fear pentru a speria personajele din Gotham City, super-raufacatorii au puterea de a folosi orice truc din arsenalul lor pentru a opri sistemul de justitie al lui Syndicate.

CARACTERISTICI GENERALE

Platforma PlayStation
Compatibilitate device gaming PlayStation 4
Tip joc Actiune/Aventura
Data lansare 19.10.2018
Tip suport Blu-ray
Rating PEGI (varsta recomandata) 7+
Versiune limba Engleza
Numar jucatori Single-Player
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.