Joc Mortal Kombat X Playstation Hits pentru PlayStation 4

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
84,14 lei
Pret 36 Rate Optimo: 3.08 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

WBI4080075

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Joc Mortal Kombat X Playstation Hits pentru PlayStation 4 de la Warner Bros

Povestea din Mortal Kombat X va incepe imediat dupa evenimentele din precedentul titlu MK si va continua pana in viitor, la peste 25 de ani de la sfarsitul ultimului joc. Pe langa Quan Chi, din distributia jocului vor face parte Scorpion, Sub-Zero, Raiden, Kano si Goro (pentru cei care aleg sa precomande MKX), precum si personaje noi: D'Vorah, Ferra/Torr, Cassie Cage (fiica lui Johnny Cage si a Sonyei Blade) sau Kotal Kahn (noul imparat al Outworld-ului).
Mortal Kombat X combina prezentarea cinematica cu gameplay-ul nou pentru a oferi cea mai brutala experienta de pana acum, care ii va tine pe jucatori conectati in permanenta la competitiile online in care fiecare lupta conteaza pentru a detine suprematia.

Pentru prima data, Mortal Kombat X le va permite jucatorilor sa aleaga intr-o serie de variatii ale aceluiasi luptator, care vor avea impact asupra strategiei si stilului de lupta. Jucatorii vor fi martorii unei povesti originale care va include personaje legendare ca Scorpion si Sub-Zero, dar si alti luptatori care vor fi de partea binelui sau a raului.

CARACTERISTICI GENERALE

Platforma PlayStation
Compatibilitate device gaming PlayStation 4
Tip joc Fighting
Subtip joc Fighting
Data lansare 18.07.2018
Rating PEGI (varsta recomandata) 18+
Versiune limba Engleza
Numar jucatori

Single-Player

Multi-Player

Co-Op

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.