LEGO DOTS Extra Seria 8 - Sclipici si stralucire 41803

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere LEGO DOTS Extra Seria 8 - Sclipici si stralucire 41803 de la Lego

Copiii creativi de 6 ani și mai mari și fanii artei și designului vor adora această pungă DOTS Extra Seria 8 – Sclipici și strălucire (41803)! Concepute pentru a se potrivi cu toate seturile LEGO® DOTS, aceste plăcuțe suplimentare oferă copiilor posibilitatea de a realiza modele personalizate și de a le schimba în funcție de pasiunile, stilului sau camera lor. Un plus de creativitate într-o pungă Această pungă conține 105 plăcuțe colorate, între care plăcuțe decorate cu stele colorate, opalescente și cu efect în 3D, precum și 10 plăcuțe cu grafică dintr-o gamă de 16 modele bazate pe diferite pasiuni, cum ar fi muzica, iubirea, animalele și spațiul cosmic.

Kituri de design creativ Seturile DOTS inițiază copiii în bucuria jocului și a creativității LEGO pe măsură ce asamblează și decorează diferite obiecte. Această pungă se potrivește cu oricare din celelalte kituri de bricolaj (vândute separat), deoarece imaginația copiilor deține controlul și magia.

Este un cadou minunat pentru un copil care merită o răsplată și extinde joaca de fiecare zi printr-o mulțime de posibilități creative.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.