LEGO Creator 3 in 1 - Drona cibernetica 31111, 113 piese

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere LEGO Creator 3 in 1 - Drona cibernetica 31111, 113 piese de la Lego

Descoperă noi planete captivante cu Drona cibernetică. Sari în carlingă, activează propulsoarele și zboară în spațiu cu minifigurina robot spre aventuri îndrăznețe! După aterizare, reconstruiește-o într-un formidabil robot cibernetic pentru a continua călătoria, transform-o într-un scuter cibernetic cool pentru a goni în acțiune, sau creează ceva nou folosindu-ți imaginația. Bucură-te de ore întregi de distracție spațială cu acest incredibil set 3 în 1!
Aventuri spațiale cu o jucărie Dronă cibernetică 3 in 1 reconstruibilă


Oferă copiilor ocazia de a juca aventuri în spațiu pline de acțiune, cu acest set de jucării cool Dronă cibernetică LEGO® Creator 3 în 1 (31111). Acesta include 2 propulsoare reglabile ce se rotesc, elevatoare poziționabile la coadă și o carlingă cu parbriz ce se deschide, inspirând copiii să se bucure de ore întregi de joacă distractivă pe roluri.Cele mai bune jucării cool pentru copiiMicii exploratori ai spațiului se pot bucura de 3 experiențe diferite de construcție și joacă cu acest set de jucării LEGO Creator 3 în 1.

Ei pot construi drona cibernetică, iar apoi o pot reconstrui într-un robot cibernetic sau scuter cibernetic.

Setul de jucării vine cu o minifigurină robot nouă din ianuarie 2021, cu cap albastru transparent, ce poate călători în fiecare dintre cele 3 modele.O colecție uimitoare de seturi LEGO 3 în 1Jucăriile de construcție LEGO Creator 3 în 1 deschid o lume a posibilităților cu 3 modele diferite de creat în fiecare cutie!

Constructorii LEGO vor fi captivați construind, reconstruind și construind din nou! Seturile Creator 3 în 1 inspiră joaca imaginativă pe roluri cu modele uimitoare din care poți alege, inclusiv mașini, creaturi și case pe plajă.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.