LEGO Architecture - Paris 21044, 649 piese

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
233,72 lei
Pret 36 Rate Optimo: 8.57 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

5702016368314

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere LEGO Architecture - Paris 21044, 649 piese de la Lego

Omagiaza arhitectura Parisului cu setul Profilul Parisului LEGO Architecture!

Captureaza grandoarea arhitecturii din Paris cu acest magnific set Profilul Parisului LEGO Architecture, ce reuneste emblematicul Arc de Triumf, Champs-Elysees, Turnul Montparnasse, Grand Palais, Turnul Eiffel si Luvru intr-un aranjament de profil plin de inspiratie. Fiecare model LEGO in parte ofera o experienta de constructie unica si plina de satisfactii prin culorile realiste si reprezentarea la scara.

Zonele cu iarba si arbori, si o placuta decorativa de identificare a Parisului desavarsesc aceasta reproducere extrem de detaliata a celui mai romantic oras din lume - o piesa de prezentare „magnifique” pentru casa sau birou! Fiecare model de profil este redus la scara pentru a oferi o reprezentare fidela a dimensiunii comparative a structurilor prezentate, cu o imagine realista a culorilor.

 

Arcul de triumf!

Un simbol national venerat, comandat de Napoleon in 1806.  

 

Champs-Elysees!

Cel mai faimos bulevard din lume.  

 

Turnul Montparnasse!

Un zgarie-nori inaltandu-se in inima Parisului.  

 

Grand Palais!

Un mare complex expozitional si muzeal cu cupola de sticla.  

 

Turnul Eiffel!

Cel mai indragit punct de reper din Paris si poate din lume.  

 

Luvrul!

Cel mai mare muzeu de arta din lume.  

 

Captureaza grandoarea arhitecturii din Paris cu acest magnific set Profilul Parisului LEGO Architecture, ce reuneste emblematicul Arc de Triumf, Champs-Elysées, Turnul Montparnasse, Grand Palais, Turnul Eiffel si Luvru intr-un aranjament de profil plin de inspiratie. Fiecare model LEGO in parte ofera o experienta de constructie unica si plina de satisfactii prin culorile realiste si reprezentarea la scara. Zonele cu iarba si arbori, si o placuta decorativa de identificare a Parisului desavarsesc aceasta reproducere extrem de detaliata a celui mai romantic oras din lume - o piesa de prezentare „magnifique” pentru casa sau birou!

 

Caracteristici:

• Interpretarea LEGO Architecture a Parisului.

• Contine o selectie a reperelor celebre ale Parisului, incluzand Arcul de Triumf, Champs-Elysées, Turnul Montparnasse, Grand Palais, Turnul Eiffel si Luvrul, plus zone cu iarba si arbori.

• Brosura inclusa contine informatii despre proiectant, arhitectura si istoria fiecarei constructii, precum si informatii istorice despre Paris si patrimoniul sau arhitectural. 

• Include o baza din placi 4x32, cu o placuta de identificare decorativa a Parisului.

• Recreeaza cele mai dinamice orase din lume cu Colectia de profile LEGO Architecture.

• Seturile LEGO Architecture sarbatoresc lumea arhitecturii prin intermediul caramizii LEGO, si sunt dezvoltate pentru toti cei interesati in calatorii, design, arhitectura si istorie.

• Acest set include peste 694 de piese.

• Masoara peste 22 cm in inaltime, 28 cm in latime si 11 cm in adancime.

Numar piese: 649.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.