LEGO Star Wars - Millennium Falcon 75257, 1353 piese

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
819,74 lei
Pret 36 Rate Optimo: 30.05 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

5702016370799

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere LEGO Star Wars - Millennium Falcon 75257, 1353 piese de la Lego

Grozavul LEGO Star Wars TIE Fighter Sith pentru actiune in lupta si pentru expus!

 

Descopera o galaxie intreaga de aventuri pentru cei mici cu acest model din caramizi super-elegante LEGO al sinistrului TIE Fighter Sith din Star Wars: Ascensiunea lui Skywalker! Include o carlinga pentru o minifigurina, astfel copiii se vor putea preface ca sunt piloti ai Ordinului Intai si pot trage cu lansatoarele cu arc. Setul include si un turn de andocare pentru a recrea secventele de lansare si aterizare...sau pentru a expune aceasta jucarie de construit uimitoare.

Batalii intre Ordinul Intai si Rezistenta!


Un cadou super tare pentru copii, acest set de constructie mai include si 3 minifigurine – un pilot de TIE al Ordinului Intai, un Cavaler Ren si Finn – cu arme super tari care sa ii inspire pe copii sa joace pe roluri propriile batalii intre Ordinul Intai si Rezistenta. Poti adauga si 75273 Avionul X-wing Fighter al lui Poe Dameron pentru si mai multe posibilitati palpitante de joc.

Seturile LEGO Star Wars sunt extrem de iubite!


Grupul LEGO recreeaza nave, vehicule, locuri si personaje emblematice din universul Star Wars de mai mult de doua decenii, iar LEGO Star Wars a ajuns o categorie incredibil de indragita si de succes! Toata lumea o indrageste!

 

 

Lansatoare cu arc!

 

Acest TIE Fighter este construit pentru jocul de actiune.

   

Turn de andocare!

 

Pentru lansarea, aterizarea sau expunerea modelului construibil.

   

Detalii autentice!

 

Precum in filmul Razboiul stelelor: Skywalker – Ascensiunea.

   

Cavalerul Ren face ravagii!

 

Te asteapta batalii nelimitate Primul rang contra Rezistenta.

   

Carlinga minifigurinei se deschide!

 

Copiii pot pretinde ca sunt piloti TIE al Primului rang.

   

Finn in actiune!

 

Fanii vor adora sa joace rolul eroului rezistentei Star Wars.

 

Lanseaza o misiune a Ordinului Intai cu aceasta nava de lupta Sith TIE super-rapida! Pregateste nava de lupta stelara la turnul de andocare. Sari in carlinga si zbori in lupta. Prinde viteza maxima si trage cu lansatoarele cu arc! Actiunea nu se opreste nici cand aterizezi. Poate Finn, eroul Rezistentei sa-si croiasca drum spre victorie, sau va triumfa partea intunecata? Depinde de tine!

 

  • Da-le copiilor sansa sa zboare in misiuni pentru Ordinul Intai cu acest model TIE Fighter Sith construibil (75272), cu un design aerodinamic nou pentru ianuarie 2020, exact ca in Star Wars: Ascensiunea lui Skywalker!
  • Acest TIE Fighter are o carlinga pentru minifigurina, care se deschide, si 2 lansatoare de proiectile cu arc. Setul include si un turn de andocare pentru lansare, aterizare sau pur si simplu pentru a expune macheta construita, plus 3 minifigurine pentru simulari de actiune.
  • Pilotul de TIE al Ordinului Intai, Cavalerul Ren si Finn au arme speciale, iar acest set se combina in mod genial cu setul Avionul X-Wing Fighter al lui Poe Dameron (75273) pentru batalii epice intre Ordinul Intai si Rezistenta.
  • Acest set LEGO Star Wars cu 470 de piese este un cadou grozav si ofera o experienta de constructie distractiva si plina de provocari pentru baieti si fete cu varsta peste 9 ani, de ziua de nastere, de Craciun sau ca un rasfat.
  • Constructia Star Wars TIE fighter masoara 21 cm inaltime, 24 cm latime si 22 cm adancime, astfel ca este un model de constructie uimitor, perfect de expus in orice camera, atunci cand nu zboara in misiunile Ordinului Intai!
  • Acest distractiv set TIE fighter nu are nevoie de baterii - este construit doar din caramizi LEGO si propulsat de creativitatea copiilor spre aventuri de actiune nelimitate, marca Star Wars.
  • Te gandesti sa cumperi aceasta jucarie Star Wars construibila pentru cineva care nu a mai avut seturi LEGO? Nicio problema! Include instructiuni de constructie tiparite, usor de urmat. Deschide cutia si urmareste-le!
  • Jucariile de constructie colectionabile LEGO Star Wars sunt perfecte pentru copii (si fanii adulti) pentru construit si expus, sau pentru recreat scene din memorabila saga Star Wars, dar si pentru inventat povesti noi si originale cu personajele emblematice Star Wars.
  • Caramizile LEGO se imbina si dezbina cu usurinta - fara a fi necesara Forta! Acestea respecta cele mai inalte standarde in domeniu, ceea ce asigura ca sunt consecvente si ca se imbina perfect si cu usurinta.
  • Caramizile si piesele LEGO sunt incalzite, zdrobite, aruncate, rasucite si analizate pentru a ne asigura ca fiecare set de constructie respecta cele mai inalte standarde de siguranta de pe Pamant (si din galaxiile foarte indepartate!).
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.