LEGO® Avatar - Aventura pe skimwing 75576, 259 piese

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
154,98 lei
Pret 36 Rate Optimo: 5.68 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

5702017421889

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere LEGO® Avatar - Aventura pe skimwing 75576, 259 piese de la Lego

Set de constructie LEGO® Avatar cu skimwing!

 

Fanii Avatar vor adora acest set 8+ LEGO® Avatar Aventura pe skimwing (75576). Copiii si cinefilii pot retrai momente favorite din film sau recrea propriile lor scene si povesti cu figurina articulata skimwing, cu minifigurinele Tonowari si Jake Sully si cu un decor cu recife de corali extraterestru.

Distractiv de construit!


Aceasta jucarie de colectie include un ghid de constructie ilustrat si usor de urmat si aplicatia LEGO Builder, un mentor digital cu instrumente intuitive de apropiere si de rotire, care iti permit sa vizualizezi modelele din toate unghiurile pe masura ce construiesti.

Minunat pentru joaca si etalare!


Seturile LEGO Avatar prezinta vehicule, masini, animale, creaturi si personaje emblematice in decoruri din tematica naturii extraterestre. Modelele sunt perfecte pentru joaca fantezista, putand fi pozitionate pentru a crea piese pentru etalare dinamice. Colectioneaza si combina seturile LEGO Avatar pentru a-ti extinde posibilitatile de joaca sau construieste propria versiune pentru Pandora.       

 

 

Foloseste puterea data de Na’vi kuru pentru a te conecta cu creatura feroce skimwing si tine-te bine pe masura ce plutesti in oceanul bogat in corali de pe Pandora. Alatura-te lui Jake Sully si liderului clanului Metkayina, Tonowari, pentru aventuri palpitante in ocean. Recreeaza scenele favorite din film si imagineaza propriile tale povesti. Exploreaza magia Pandorei cu acest set splendid LEGO® Avatar.

 

• Actiune si aventuri Avatar – Copiii si cinefilii pot retrai experienta celui de-al doilea film Avatar sau pot crea propriile scene si povesti cu acest set de joc LEGO® Avatar Aventura pe skimwing (75576).
• Ce este in cutie? – Include tot ce ai nevoie pentru a crea o figurina skimwing articulata, minifigurinele Tonowari si Jake Sully, un decor cu recife de corali de pe Pandora si un stativ pentru expunere.
• Conceput pentru joaca si etalare – Bucura-te de joaca fantezista sau pozitioneaza personajele si foloseste stativul pentru expunere pentru a recrea scene din filmul Avatar: Calea apei.
• Un cadou pentru orice ocazie – Acest set LEGO® Avatar 8+ este un cadou ideal de ziua de nastere, de sarbatori sau oricand pentru copii si fanii filmului Avatar.
• Dimensiuni – Skimwing (fara stativul pentru expunere) masoara 6 cm in inaltime, 33 cm in lungime si 33 cm in adancime.
• Accesorii pentru minifigurine LEGO® – Accesoriile din acest set includ sulita lui Tonowari, o arbaleta si un peste de pe Pandora.
• Include ghiduri de constructie tiparite si digitale – Mareste, roteste si vizualizeaza modelele din acest set din toate unghiurile in timp ce le construiesti cu aplicatia LEGO® Builder pentru smartphone si tableta.
• Mai multe seturi pentru a le colectiona si combina – Combina acest set cu altele din gama LEGO® Avatar pentru a-ti extinde posibilitatile de joaca si a construi propria versiune pentru luna exoplanetara imaginara Pandora.
• Atentie la calitate – Piesele de constructie LEGO® respecta standardele stricte de calitate pentru a garanta ca sunt conforme, compatibile si ca functioneaza de fiecare data.
• Siguranta pe primul loc – Piesele LEGO® sunt testate pentru a garanta ca fiecare set de constructie respecta standardele stricte de siguranta. Poti avea siguranta ca acest set Avatar este bine realizat si mereu gata pentru joaca.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.