LEGO® Super Heroes - Pantera Neagra 76215, 2961 piese

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.676,07 lei
Pret 36 Rate Optimo: 61.44 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

5702017189680

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere LEGO® Super Heroes - Pantera Neagra 76215, 2961 piese de la Lego

Model Pantera neagra de construit si expus pentru fanii adulti ai Marvel!

 

Fanii adulti ai productiei Marvel Razbunatorii se pot lasa absorbiti de un proiect de realizare a unui model creativ cu setul LEGO® Marvel Pantera Neagra (76215). Acest model de colectie care omagiaza seria Infinity Saga va da negresit nastere conversatiilor, oriunde e asezat.

Model construibil avansat al regelui T’Challa!
 

Aceasta replica detaliata infatiseaza capul, pieptul si mainile aproape in marime naturala ale Panterei negre, pozitionate sa reprezinte salutul „Wakanda Forever”. Ambele maini au degete articulate si se desprind de modelul principal pentru mai multe posibilitati de etalare. Un suport solid, cu o placuta cu sigla, completeaza acest simbol durabil al unei legende epice. Avand 2.961 de piese, acest model complex va oferi cu siguranta multe satisfactii si dupa ce constructia a fost de mult finalizata.

 

 

Adu un omagiu lui T'Challa, regele din Wakanda, cu aceasta replica detaliata a Panterei negre, destinata fanilor adulti ai productiei Infinity Saga de la studiourile Marvel. Capul, pieptul si mainile aproape in marime naturala sunt pozitionate sa reprezinte salutul emblematic „Wakanda Forever”. Ambele maini au degete articulate si se detaseaza pentru a extinde posibilitatile de etalare. Aceasta piesa fascinanta e completata de un suport solid, pe care e atasata o placuta cu sigla.

 

  • Piesa de expus Pantera neagra – Adu un omagiu seriei Infinity Saga de la studiourile Marvel cu acest model aproape in marime naturala LEGO® Marvel Pantera neagra (76215) pentru adulti.
  • Detalii realiste – Modelul e asezat ferm pe un suport, care are atasata o placuta informativa. Mainile au degete articulate si se desprind de modelul principal pentru a creste posibilitatile de expunere.
  • Evadeaza din cotidian – Pe masura ce capata contur piesa cu piesa, acest proiect de constructie transpune in realitate stilul si spiritul Universului Cinematic Marvel.
  • Cadou LEGO® pentru adulti – Acest model de construit si expus poate fi un cadou de ziua de nastere, de sarbatori sau un dar personal pentru fanii adulti ai Marvel sau pentru pasionatii de construit modele.
  • Aproape in marime naturala – Masurand 46 cm in inaltime si 39 cm in latime, aceasta replica autentica initiaza conversatii interesante acasa sau la locul de munca.
  • Experienta de constructie captivanta – Setul include instructiuni tiparite.
  • Relaxeaza-te si remonteaza-te – Varietatea de seturi LEGO® pentru adulti ofera o experienta de construit si expus care aduce satisfactii de durata dupa ce constructia a fost finalizata.
  • Calitate garantata – Componentele LEGO® intrunesc standardele stricte de calitate din domeniu pentru a garanta ca sunt conforme, compatibile si ca se conecteaza si se desprind usor de fiecare data.
  • Siguranta garantata – Componentele LEGO® sunt aruncate, incalzite, strivite, rasucite si analizate pentru a garanta ca respecta standardele globale stricte de siguranta.
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.