LEGO® Disney - Tren aniversar Disney 43212, 200 piese

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
187,88 lei
Pret 36 Rate Optimo: 6.89 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

5702017424798

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere LEGO® Disney - Tren aniversar Disney 43212, 200 piese de la Lego

Vagoane detaliate inspira imaginatia fanilor Disney!

Incanta-i pe micii iubitori de trenuri de 4+ ani cu o jucarie construibila care va starni interesul tuturor. Setul LEGO® ǀ Disney: Tren aniversar Disney (43212) include o gara, o locomotiva, 3 vagoane alegorice si 6 minifigurine LEGO: Mickey Mouse, Minnie Mouse, Moana, Peter Pan, Tinker Bell si Woody. Tu si copiii tai va puteti bucura de o aventura de constructie intuitiva cu aplicatia LEGO Builder, care include instrumente de apropiere si rotire pentru ca micutii sa-si poate vedea modelul in timp ce-l construiesc.

 

Creeaza, imagineaza, dezvolta!

Acest set 4+ stimuleaza increderea in sine a copiilor printr-o experienta de joaca distractiva. Caramizile pentru incepatori ofera micutilor o baza solida pentru constructie. Fiecare punga contine un personaj, astfel incat copiii sa poata incepe joaca in orice moment, lasand finalizarea setului pentru mai tarziu.

 

Distractie in familie!

Seturile de constructie 4+ sunt o modalitate minunata prin care parintii se pot distra alaturi de copii.Nicio grija daca si adultii abia descopera jucariile de constructie LEGO. Copiii pot prelua controlul, deoarece acest set include si instructiuni ilustrate care vor usura procesul de constructie pentru micutii care abia invata sa citeasca.

 

 

 

 

 

Insula cu un secret! 

Moana are o pestera ascunsa si un tobogan pe carul sau alegoric.

 

 

 

 

 

Urca la bordul corabiei!

Peter Pan si Tinker Bell se joaca pe corabia piratilor.

 

 

 

 

 

Invarte-te pe scena lui Woody!

Woody are un car alegoric in stil western, cu o scena rotativa.

Toata lumea sa urce in trenul festiv! Alatura-te indragitelor personaje Disney si Disney si Pixar pentru aniversarea a 100 de ani. Urca la bordul locomotivei cu Mickey Mouse, apoi viziteaz-o pe Moana pe insula sa alegorica, cu pestera sa ascunsa. Urca pe corabia de pirati alegorica a lui Peter Pan ca s-o vezi pe Tinker Bell. Viziteaza pluta alegorica „Roundup” a lui Woody, cu scena sa rotativa. Cand ajungi in gara, te poti distra cu Minnie Mouse!

 

  • Construieste, joaca-te, sarbatoreste – Cu kitul LEGO® ǀ Disney: Tren aniversar Disney (43212), oferi fanilor de 4+ ani un set pentru aniversarea a 100 de ani de Disney, care le va inspira joaca fantezista.
  • Distractia incepe rapid – Setul de 200 de piese include o locomotiva si 3 vagoane alegorice, o gara, 6 minifigurine LEGO® si multe elemente initiatoare de povesti. Fiecare punga contine un personaj, astfel ca joaca incepe rapid.
  • Joaca cu trenuri – Acest set incurajeaza copiii care adoratrenurile sa se lase absorbiti de constructie si distractie. Fiecare vagon alegoric include functii sau dotari ascunse pe care copiii le vor descoperi in timpul jocului.
  • Cadou pentru copiii de 4+ ani – Un set premium pentru micii iubitori de trenuri, plin cu activitati, pentru ca parintii sa fie martorii etapelor de dezvoltare ale copiilor in vreme ce construiesc si se joaca impreuna.
  • Joaca si etalare – Trenul asamblat complet masoara 12 cm in inaltime, 44 cm in lungime si 5 cm in latime sipoate fi expus in dormitoarele copiilor odata ce joaca s-a incheiat.
  • Constructie creativa – Un ghid tiparit cu ilustratii indica obiectivul fiecarei etape de constructie, iar aplicatia LEGO® Builder ofera instrumente de apropiere si de rotire, cu care copiii isi pot vizualiza modelele pe masura ce le construiesc. Functii pentru constructii fara batai de cap – Acest set 4+ contine caramizi pentru incepatori pentru ca micutii sa inceapa rapid constructia. Instructiunile ilustrate simplu faciliteaza construirea, chiar si pentru copiii care invata sa citeasca.
  • Invatare prin joaca – Jucariile de construit 4+ sunt concepute pentru a perfectiona abilitatile esentiale inceperii scolii, precum comunicarea, concentrarea, imaginatia si exprimarea de sine.
  • Calitate fara compromisuri – Din 1958, componentele LEGO® respecta standardele stricte din domeniu pentru a garanta ca se conecteaza impecabil.
  • Siguranta pe primul loc – Componentele LEGO® sunt aruncate, incalzite, strivite, rasucite si analizate pentru a garanta ca respecta standardele globale stricte de siguranta
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.