LEGO® Super Heroes - Nava lui Baby Rocket 76254, 330 piese

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
154,98 lei
Pret 36 Rate Optimo: 5.68 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

5702017419718

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere LEGO® Super Heroes - Nava lui Baby Rocket 76254, 330 piese de la Lego

Nava spatiala din Gardienii Galaxiei cu Rocket adult si bebelus!

Nava spatiala cu supereroi din productia Gardienii Galaxiei Vol. 3, de la Marvel Studios. LEGO® Marvel Nava lui Baby Rocket (76254) ii va purta pe copiii de 8+ ani in nenumarate aventuri fanteziste.

 

Rocket in spatiu!

Aceasta jucarie construibila recreeaza nava spatiala pe care Baby Rocket o foloseste sa scape de creatorii sai in film. Nava are o carlinga cu deschidere, mecanism de aterizare ajustabil si 2 lansatoare de piroane. Pe langa figurina Baby Rocket, setul include o minifigurina Rocket adult pentru a inspira si mai multa actiune cu Gardienii Galaxiei. Pentru distractie digitala suplimentara, copiii pot descarca aplicatia LEGO Builder si pasi intr-o lume creativa, in care pot apropia si roti modelele in 3D, salva seturi si monitoriza progresul constructiei.

Ajuta-l pe Baby Rocket sa evadeze intr-o nava spatiala galbena, exact asa cum o face in productia Gardienii Galaxiei Vol. 3, de la Marvel Studios. Daca iti sta cineva in cale, trage cu lansatoarele de piroane! Ajusteaza nava ca sa poata ateriza, iar apoi pregateste-te sa te lansezi in urmatoarea misiune palpitanta!

 

  • Nava spatiala cu supereroi – LEGO® Marvel Nava lui Baby Rocket (76254) asaza emblematicul vehicul din filmul Gardienii Galaxiei Vol. 3, produs de Marvel Studios, in mainile copiilor.
  • Personaje clasice – Pe langa figurina Baby Rocket, setul mai include si o minifigurina Rocket adult pentru a inspira si mai multa actiune cu Gardienii Galaxiei.
  • Aventuri fanteziste – Copiii interpreteaza pe roluri scene si misiuni din film cu Rocket, Baby Rocket si nava spatiala, care are o carlinga cu deschidere, mecanism de aterizare ajustabil si 2 lansatoare de piroane.
  • Idee de cadou – Aceasta jucarie construibila, destinata copiilor de 8 ani si mai mari, este un cadou special de ziua de nastere, de sarbatori sau oricand pentru fanii Marvel.
  • Set de joc interactiv – Acest set adaptabil de constructie si joaca masoara 7 cm in inaltime, 23 cm in lungime si 11 cm in latime.
  • Instructiuni de constructie intuitive – Aplicatia LEGO® Builder iti ofera o experienta de constructie captivanta, cu instrumente digitale de apropiere si rotire a modelelor 3D, cu posibilitatea de salvare a seturilor si monitorizarea progresului.
  • Distractie fara limite cu supereroi – Gama vasta de jucarii de constructie LEGO® Marvel este conceputa pentru a oferi nenumarate posibilitati fanteziste de constructie si joaca          .
  • Calitate garantata – Componentele LEGO® intrunesc standardele stricte de calitate din domeniu pentru a garanta ca sunt conforme, compatibile si usor de folosit la construit.
  • Siguranta garantata – Caramizile si piesele LEGO® sunt aruncate, incalzite, strivite, rasucite si analizate pentru a garanta ca respecta standardele globale stricte de siguranta.
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.