LEGO Creator Expert - Clubul de Jazz 10312, 2889 piese

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.081,84 lei
Pret 36 Rate Optimo: 39.66 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

5702017416625

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere LEGO Creator Expert - Clubul de Jazz 10312, 2889 piese de la Lego

LEGO® Icons Clubul de jazz, un set plin de detalii fascinante!

Esti gata sa petreci o seara de muzica jazz live, dans si pizza? LEGO® Icons Clubul de jazz (10312) iti ofera acces la cel mai tare show din oras. Fanii constructiilor modulare si iubitorii de muzica vor adora sa-si construiasca propriul local de jazz cu acest set de constructie pentru adulti, care implica noi tehnici de constructie, cum ar fi usa de 45 de grade. Odata ce clubul e finalizat, poti petrece ore intregi admirand interiorul sau superb decorat, unde vei descoperi o scena, o pizzerie si vestiarul formatiei de jazz.

 

Fa-ti noi prieteni la club!

8 minifigurine detaliate, incluzand un cantaret de jazz, un basist si un tobosar, pregatesc scena pentru un show care va tine publicul in picioare toata seara. Detaliile minutioase includ, in varianta micsorata, un microfon, un saxofon si disc LP.

 

Pregateste scena pentru creativitate!

Acest set face parte dintr-o gama de seturi de colectie pentru adultii care apreciaza proiecte de atentie concentrata si design exceptional.

Pregateste-te de momente relaxante in cel mai grozav local din oras. Destinde-te si savureaza un proiect de constructie ce implica atentie concentrata cu modelul construibil detaliat LEGO® Icons Clubul de jazz pentru adulti. Acest set impresionant, parte din Colectia de constructii modulare LEGO, contine mai multe incaperi, dispuse pe 3 niveluri. Descopera povesti neobisnuite si personaje excentrice in acest club de jazz, care are o scena, o pizzerie si un vestiar.

 

  • Pregateste scena pentru creativitate – Construieste si etaleaza setul detaliat LEGO® Icons Clubul de jazz (10312) cu un proiect de constructie pentru adulti care incurajeaza atentia concentrata si creativitatea.
  • Un club pentru tipi cool – Acest set de constructie e plin de sectiuni detaliate, incluzand o pizzerie, un atelier de croitorie si un vestiar pentru formatia de jazz.
  • Parte din Colectia de constructii modulare LEGO® – Conectorii de pe partile laterale te ajuta sa incastrezi usor clubul in alte constructii modulare (disponibile separat) si sa-ti extinzi lumea LEGO.
  • Un cadou pentru iubitorii de muzica – Muzicienii si iubitorii de muzica vor indragi sa-si construiasca propriul LEGO® Icons Club de jazz pentru a-l expune cu mandrie alaturi de colectia lor de discuri.
  • Fa-ti prieteni noi – Personajele includ un cantaret de jazz, un tobosar si un basist, cu accesorii. Setul contine si elemente decorate: nu sunt necesare stickere.
  • Instructiuni digitale de constructie – Aplicatia LEGO Builder include o versiune digitala a instructiunilor de constructie pentru acest set.
  • Un proiect pentru adulti – Setul LEGO® Icons Clubul de jazz face parte dintr-o gama de modele destinate adultilor care adora modelele exceptionale, detaliile complexe si structurile arhitecturale minunate.
  • Dimensiuni – Acest produs masoara 30 cm in inaltime, 25 cm in latime si 26 cm in adancime.
  • Proiect de calitate superioara – Caramizile de constructie LEGO® sunt fabricate din materiale de calitate superioara si respecta standardele stricte din domeniu; sunt conforme, compatibile si usor de conectat de peste 60 de ani.
  • Siguranta garantata – Caramizile si piesele LEGO® au fost testate riguros pentru a respecta standardele stricte de siguranta si calitate, ca sa ai garantia ca esti in siguranta cu seturile de constructie LEGO.
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.