LEGO® Friends - Centru sportiv 41744, 832 piese

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
396,32 lei
Pret 36 Rate Optimo: 14.53 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

5702017415277

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere LEGO® Friends - Centru sportiv 41744, 832 piese de la Lego

Distractie cu prietenii la Centrul sportiv!

 

Ofera o bucurie copiilor pasionati de sport de 8 ani si mai mari cu jucaria LEGO® Friends Centru sportiv (41744). Setul are 4 minipapusi si o multime de accesorii. Include 1 camp care poate fi modificat prin schimbarea portilor si plaselor pentru diferite sporturi. Setul mai include si suporturi pentru minipapusi si diferite mingi, astfel incat copiii sa daca personajele sa joace de-adevaratelea. Dupa antrenamentul de fotbal, schimba portile cu un fileu de tenis si lanseaza mingi deasupra lui. Apoi treci la un cos de baschet si invata cum sa inscrii cosuri. Exista si o tabela de marcaj si un loc unde sa pastrezi mingile in siguranta. In interiorul cladirii centrului sportiv, copiii pot explora sala de fitness, peretele de escalada si vestiarul.

 

Stimuleaza distractia!

 

Copiii se vor bucura de o aventura de constructie intuitiva cu aplicatia LEGO Builder. In aplicatie, pot apropia si roti modelele in 3D, pot salva seturi si isi pot monitoriza progresul.

 

Cunoaste generatia urmatoaredin Orasul Heartlake!

 

Inspira copiii sa-si dezvolte pasiunile in timp ce exploreaza noua lume LEGO Friends cu varietatea sa de personaje.

 

res_9b5e8dfbc8865a2703f46a9425b2963b.png (884×739)

 

Suporturi pentru minipapusi!

 

Pune personajele in suporturi ca sa joace si sa inscrie.

res_18df6f92189ec474db0de61984008af9.png (394×394)
   

Incearca un sport nou!

 

Schimba plasele ca sa treci de la fotbal la tenis sau baschet.

res_ff1063f35bc8dd27f2fe437adb17b567.png (398×398)
   

Sa facem miscare!

 

Exploreaza sala de fitness, peretele de escalada si vestiarul.

res_cee87e118b6351bb2e9ef1577773938b.png (408×408)

 

Niko s-a mutat in orasul Heartlake si il cunoaste pe Leo prin pasiunea pe care o impartasesc pentru fotbal. Azi, cei doi s-au alaturat Ivanei si Hannei pentru a se bucura de toate tipurile de sporturi de la centrul sportiv. Inscrie un gol la fotbal. Marcheaza cosuri la baschet. Joaca o partida de tenis. Incearca peretele de escalada.Ulterior, prietenii pot merge la sala de fitness sau in vestiar si apoi se pot relaxa luand o gustare.

 

  • Joaca pe roluri cu tematica sportiva pentru copii de 8+ ani – Copiii pot descoperi o serie de sporturi diverse si povesti despre prietenie in timp ce construiesc si exploreaza jucaria LEGO® Friends Centru sportiv (41744).
  • 4 minipapusi si accesorii – Setul include personajele LEGO® Friends Niko, Leo, Ivana si Hanna, precum si o multime de accesorii pentru antrenamentele de fotbal, baschet si tenis.
  • Varietate de sporturi – Copiii pot construi centrul sportiv si pot juca diferite sporturi folosind suporturile pentru minipapusi si mingile. Pot transforma terenul de fotbal intr-unul de tenis sau de baschet.
  • Conceput pentru joaca creativa – Accesoriile includ o cutie muzicala, o trusa de prim ajutor, o casca, o medalie, un glucometru, trofee, 4 sticle de apa, cartonase rosii si galbene, mingi de 2 marimi, un uscator de par si altele.
  • Un cadou LEGO® pentru pasionatii de sport – Acest set construibil e o idee de cadou pentru orice copil de 8 ani sau mai mare care indrageste sportulsau joaca pe roluri pe tema prieteniei.
  • Dimensiuni ideale pentru micii constructori – Cladirea Centrului sportiv LEGO® Friends masoara 20 cm in inaltime, 27 cm in latime si 17 cm in adancime.
  • O sursa de ajutor – Descopera instructiunile intuitive din aplicatia LEGO® Builder, unde constructorii pot apropia si roti modelele 3D, isi pot monitoriza progresul si salva seturi in vreme ce dezvolta noi abilitati.
  • O noua generatie a orasului Heartlake – In ianuarie 2023, universul LEGO® Friends s-a extins si a adus noi personaje si locatii care sa inspire mai multe aventuri cu joaca pe roluri.
  • Produs de calitate – Toate componentele LEGO® respecta standardele stricte din domeniu pentru a garanta ca sunt conforme, compatibile si usor de folosit la construit. Se intampla asa din 1958.
  • Siguranta pe primul loc – Caramizile si piesele LEGO® Friends sunt aruncate, incalzite, strivite, rasucite si analizate pentru a garanta ca respecta standardele globale stricte de siguranta.
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.