LEGO® City - Parc pentru skateboard 60364, 454 piese

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
249,19 lei
Pret 36 Rate Optimo: 9.13 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

5702017415642

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere LEGO® City - Parc pentru skateboard 60364, 454 piese de la Lego

Parc pentru skateboard!

Copiii si pasionatii de skateboard de 6+ ani vor adora setul LEGO® City Parc pentru skateboard (60364). Setul include multe idei de inspiratie pentru joaca fantezista si rampe combinabile pentru diferite configuratii ale parcului. De asemenea, include o bicicleta BMX, un skateboard, un scuter, patine cu rotile, 4 minifigurine practicant de skateboard si o Placa de drum LEGO pentru conectarea cu alte seturi din gama LEGO City.

O experienta captivanta de constructie si joaca!

 

Acest set includeun ghid tiparit de constructie usor de urmat si instructiuni digitale in aplicatia LEGO Builder. Cu acest insotitor intuitiv pe parcursul constructiei, copiii pot apropia, roti si vizualiza modelele din toate unghiurile pe masura ce le construiesc. De asemenea, aplicatia le permite sa-si monitorizeze progresul constructiei si sa exploreze si sa salveze seturi virtuale.

 

Jucarii cool si creative pentru copii!

 

Seturile de joc LEGO City includ cladiri bogate in dotari, vehicule realiste si personaje distractive care stimuleaza joaca pe roluri fantezista, fara limite, bazata pe eroi si evenimente de zi cu zi din viata reala.

 

 

Ofera parcului stil!

 

Cu rampe modulare si echipamente pentru toate cascadoriile.

   

Alege-ti vehiculul!

 

Include bicicleta BMX, skateboard, scuter si patine cu rotile.

   

Aruncare perfecta!

 

Copiii se lanseaza de pe rampa ca sa marcheze un cos.

 

Ia-ti echipamentul de siguranta si porneste spre LEGO® City Parcul pentru skateboard. Alege intre o bicicleta BMX, un skateboard, un scuter sau patine cu rotile. Schimba si combina rampele si echipamentul pentru a executa tot felul de cascadorii si trucuri. Ia mingea de baschet si lanseaza-te in viteza sa marchezi un cos din saritura! Exista si o camera unde te poti racori cu un suc alaturi de ceilalti practicanti de skateboard. Parcul acesta e fantastic!

 

  • Set cu parc pentru skateboard – Stimuleaza imaginatia copiilor cu LEGO® City Parc pentru skateboard (60364), cu rampe combinabile pentru diferite configuratii ale parcului.
  • Ce este in cutie? – Tot ce au nevoie copiii pentru a construi un parc pentru skateboard cu rampe modulare si echipament pentru diferite tipuri de sporturi, plus o bicicleta BMX, un skateboard, un scuter, patine cu rotile si 4 minifigurine.
  • Extinde-ti orasul – Include o Placa de drum LEGO® pentru conectarea cu alte seturi din gama LEGO City.
  • Un cadou pentru orice ocazie – Jucaria LEGO® City Parc pentru skateboard poate fi daruita de ziua de nastere, de sarbatori sau oricand copiilor de 6 ani si mai mari.
  • Dimensiuni – In configuratia standard, parcul pentru skateboard masoara 19 cm in inaltime, 44 cm in latime si 25 cm in adancime.
  • Accesorii pentru minifigurine LEGO® – Include o bicicleta, un skateboard, patine cu rotile, un scuter si un telefon mobil.
  • Include un ghid interactiv – Descopera aplicatia LEGO® Builder. In aplicatie, copiii pot explora si salva seturi virtuale, isi pot monitoriza progresul, pot apropia, roti si vizualiza modelele in 3D pe masura ce le construiesc.
  • Actiune fara limite – Ai parte de mai multa distractie si mai multe aventuri cand combini acest set cu altele din gama LEGO® City.
  • Jucarii de incredere – Toate componentele LEGO® indeplinesc standardele stricte din domeniu pentru a garanta ca sunt conforme, compatibile si ofera distractie la construit. Se intampla asadin 1958.
  • Testate la maximum – Caramizile si piesele LEGO® sunt aruncate, incalzite, strivite, rasucite si analizate pentru a garanta ca respecta standardele globale stricte de siguranta.

CARACTERISTICI GENERALE

Varsta 6 ani
Interese Vehicule Sport
Colectie City
Material Plastic
Numar piese 454
Numar figurine 4
Abilitati dezvoltate

Indemanarea

Concentrarea

Creativitatea

Imaginatia

Culoare Multicolor

DIMENSIUNI

Lungime 44 cm
Latime 25 cm
Inaltime 19 cm
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.