LEGO® City - Centru de schi si escalada 60366, 1045 piese

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
489,50 lei
Pret 36 Rate Optimo: 17.94 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

5702017415666

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere LEGO® City - Centru de schi si escalada 60366, 1045 piese de la Lego

Set cu centru sportiv de iarna!

 

Adu acasa adrenalina de pe pistele de schi cu setul LEGO® City Centru de schi si escalada (60366). Cladirea cu 3 niveluri gazduieste un magazin pentru sporturi de iarna, o cafenea si un ascensor functional cu care schiorii ajung in varful pistei. Centrul contine si un perete de escalada si o zona exterioara pentru activitati de iarna palpitante. Nu trebuie decat sa adaugi cele 8 minifigurine, figurinele veverita si bufnita si omul de zapada construibil pentru distractie de iarna nelimitata.

 

Instructiuni de constructie digitale interactive!

 

Copiii de 7+ ani se vor bucura de o constructie interesanta cu ajutorul ghidului ilustrat inclus sau pot descarca aplicatia LEGO Builder pentru o experienta de constructie captivanta. Acest mentor digital le permite copiilor sa apropie, sa roteasca si sa vizualizeze modelele pe masura ce le construiesc, sa exploreze si sa salveze seturi virtuale.

 

Jucarii grozave pentru copii!

 

Seturile LEGO City poarta copiii in mijlocul actiunii cu masini reale, structuri cu functii si personaje impresionante. Copiii invata despre lumea din jurul lor, interpretand povesti si scenarii desprinse din viata reala intr-un mod amuzant si palpitant.

 

 

Partie de schi!


Copiii pot alege intre schiuri sau un snow-board.

   

Ascensor!


Un ascensor functional duce schiorii la cafenea si pe pista.

   

Multe camere pentru joaca!


Cladirea gazduieste un magazin pentru sporturi de iarna.

 

Indreapta-te catre pista de schi pentru aventuri de iarna pe tot parcursul anului! Ia liftul spre varful cladirii, de unde te poti lansa intr-o aventura fascinanta de schi sau snow-boarding. Ataseaza hamul de siguranta si incearca-ti abilitatile la peretele de escalada. Apoi suna la magazinul de schi pentru a-ti achizitiona un echipament mai bun, savureaza o bautura calda la cafeneaua primitoare sau petrece timp afara, unde poti patina, juca hochei sau construi un om de zapada simpatic!

 

  • Centru de schi – Stimuleaza imaginatia copiilor cu setul LEGO® City Centru de schi si escalada (60366), plin cu activitati de iarna palpitante.
  • Ce e in cutie? – Tot ce au nevoie copiii pentru a construi o cladire modulara cu 3 niveluri, cu un magazin pentru sporturi de iarna, o cafenea si o pista, plus 8 minifigurine cu accesorii pentru schi si figurine om de zapada, bufnita si veverita.
  • Dotari si functii – Include un ascensor functional pentru a transporta schiorii la cafenea si la zonelede lansare.
  • Un cadou LEGO® pentru pasionatii de schi de 7 ani si mai mari – E un cadou distractiv de zi de nastere, de sarbatori sau oricand.
  • Dimensiuni – Masoara 29 cm in inaltime, 21 cm in latime si 45 cm in adancime.
  • Accesorii pentru minifigurinele LEGO® – Includ o bicicleta, o geanta medicala, 2 rucsacuri, un aparat de fotografiat, 4 schiuri, 2 snow-boarduri, 4 bete de zapada, 2 crose de hochei, 4 patine, 4 rachete de zapada si 2 tarnacoape de gheata.
  • Include un ghid interactiv – Descopera aplicatia LEGO® Builder. In aplicatie, copiii pot explora si salva seturi virtuale, isi pot monitoriza progresul, pot apropia, roti si vizualiza modelele in 3D pe masura ce le construiesc.
  • Actiune fara limite – Ai parte de mai multa distractie si mai multe aventuri cand combini acest set cu altele din gama LEGO® City.
  • Ne concentram pe calitate – Toate componentele LEGO® respecta standardele stricte din domeniu pentru a garanta ca sunt conforme, compatibile si ofera distractie la construit. Se intampla asa din 1958.
  • Punem siguranta pe primul loc – Caramizile si piesele LEGO® sunt aruncate, incalzite, strivite, rasucite si analizate pentru a garanta ca respecta standardele globale stricte de siguranta.
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.