LEGO® Ninjago - Cainele imperial vanator de dragoni 71790, 198 piese

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
81,38 lei
Pret 36 Rate Optimo: 2.98 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

5702017413051

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere LEGO® Ninjago - Cainele imperial vanator de dragoni 71790, 198 piese de la Lego

Set NINJAGO® cu un monstru de jucarie si 3 minifigurine!

 

Cu un monstru de jucarie infricosator si 3 minifigurine, setul Cainele imperial vanator de dragoni (71790) ofera copiilor tot ce au nevoie pentru a se bucura de nenumarate ore de distractie in care interpreteaza scene indraznete de lupta din seria TV NINJAGO® Dragons Rising. Bestia Photac, nou lansata in iunie 2023, are capul, coada si picioarele articulate, precum si gheare si tepi impresionanti.

 

Set de joaca cu multe minifigurine si accesorii cool!

 

Acest set LEGO® NINJAGO include 3 minifigurine: luptatorii ninja Lloyd si Jay, inarmati cu 2 sabii katana fiecare, si generalul imperial Claw, care are o sabie mare si poate calari bestia Photac folosind o sa.

 

O experienta digitala distractiva pentru fanii LEGO!

 

Cu aplicatia LEGO Builder, tu si copilul tau veti fi ghidati intr-o aventura de constructie usoara si intuitiva. Apropie si roteste modelele in 3D, salveaza seturi si monitorizeaza-ti progresul.

 

 

Creatura articulata!

 

Capul, coada si membrele Cainelui imperial vanator sunt mobile.

   

Include 3 minifigurine!


Lloyd si Jay se pot lupta cu Generalul imperial Claw.

   

Plin de arme impresionante!


Fiecare ninja este inarmat cu 2 sabii katana.

 

Calatoreste in Imperiu pentru o misiune indrazneata cu Jay si Lloyd in care il infrunta pe generalul imperial Claw, care calareste o temuta bestie Photac. Sarcina ta e sa-i impiedici sa captureze dragoni si sa le foloseasca puterile in slujba raului! Bestia e gata sa atace cu gheare si tepi ascutiti. Riposteaza cu ajutorul sabiilor katana ale luptatorilor ninja. Viitorul noii lumi NINJAGO® e in joc si numai tu o poti salva!

 

  • Monstru ninja de jucarie – Setul Cainele imperial vanator de dragoni (71790) e conceput pentru fanii ninja de 6+ ani pentru a interpreta aventuri din seria TV NINJAGO® Dragons Rising.
  • 3 minifigurine – Acest set NINJAGO® include minifigurinele Lloyd si Jay, inarmate cu 2 sabii katana fiecare, si o minifigurina general imperial Claw, cu o sabie mare.
  • Creatura articulata – Bestia Photac isi poate misca capul, coada si picioarele si are o sa pe spate pe care sa urce generalul imperial Claw.
  • Mai multa actiune ninja – Cauta seturile Motocicleta de viteza robot transformator a Sorei (71792), Robotii din echipa ninja a lui Lloyd si Arin (71794) si alte seturi din gama LEGO® NINJAGO®.
  • Constructie si joaca – Inainte ca micutii de 6+ ani sa-si dezvolte abilitatile de a crea povesti despre lupta intre bine si rau in orasul NINJAGO®, se pot bucura de o constructie creativa cu acest set din 198 de piese.
  • Joaca in calatorii – Masurand 10 cm in inaltime, 20 cm in lungime si 13 cm in latime, bestia Photac are o dimensiune potrivita pentru a fi luata de copii oriunde merg.
  • Un nou mod de a construi – Aplicatia LEGO® Builder ii ghideaza pe copii intr-o aventura de constructie intuitiva. Ei pot salva seturi, isi pot monitoriza progresul, pot apropia si roti modelele in 3D in timp ce le construiesc.
  • Calitate garantata – De mai bine de 6 decenii, caramizile LEGO® au fost fabricate pentru a garanta ca se conecteaza usor de fiecare data.
  • Mereu in maini sigure – Caramizile de construit LEGO® respecta standarde globale de siguranta.
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.