LEGO® Harry Potter™ - Expecto Patronum 76414, 754 piese

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
335,72 lei
Pret 36 Rate Optimo: 12.31 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

5702017413181

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere LEGO® Harry Potter™ - Expecto Patronum 76414, 754 piese de la Lego

Set magic de constructie cu model Patronus 2 in 1 pentru fanii Harry Potter™!

 

Construieste si reconstruieste protectia in fata Dementorilor cu fermecatorul set 2 in 1 LEGO® Harry Potter™ Expecto Patronum (76414), destinat copiilor de 14 ani si mai mari. Setul contine caramizile pentru a construi fie cerbul Patronus al lui Harry Potter, fie lupul Patronus al profesorului Remus Lupin. Fiecare model include elemente albastru-deschis transparente pentru un efect magic, membre articulate si un stativ de expunere integrat, cu elemente decorative si spatiu pentru o minifigurina.

 

Construieste, reconstruieste si etaleaza!

 

O idee de cadou care sa-i inspire pe fanii Harry Potter creativi, setul include o minifigurina Remus Lupin si o minifigurina Harry Potter cu un accesoriu bagheta nou lansat in 2023. Ataseaza baghetei elementele LEGO pentru a crea un efect de „aruncare a unei vraji”.

 

Un nou mod de a construi!

 

Aplicatia LEGO Builder ghideaza adultii si copiii intr-o aventura de constructie intuitiva cu instrumente care permit apropierea si rotirea modelelor in 3D, salvarea seturilor si urmarirea progresului.

 

 

Cerbul Patronus!


Include membre articulate si elemente albastru-deschis.

   

Reconstruieste-l in lup Patronus!


Cu aceleasi caramizi creezi un lup Patronus articulat.

   

2 minifigurine LEGO®: Remus Lupin si Harry Potter™ cu un accesoriu bagheta.

 

Arunca o puternica vraja Patronus impotriva Dementorilor! Foloseste bagheta lui Harry Potter (si abilitatile tale fermecatoare de constructie) ca sa creezi un cerb Patronus. Pozitioneaza si etaleaza cerbul pe stativ alaturi de minifigurina Harry Potter™. Foloseste aceleasi caramizi ca sa-l faci sa apara pe lupul Patronus al profesorului Remus Lupin si expune-ti cu mandrie noua constructie magica!

 

  • Set 2 in 1 de constructie si etalare LEGO® Harry Potter™ Expecto Patronum (76414) – Alege sa construiesti fie cerbul Patronus al lui Harry Potter, fie lupul Patronus al profesorului Remus Lupin.
  • 2 minifigurine LEGO® – Remus Lupin si Harry Potter™ cu un accesoriu bagheta. Ataseaza baghetei elementele LEGO pentru a crea un efect de „aruncare a unei vraji”.
  • Cerb Patronus – Are membre articulate, elemente albastru-deschis transparente pentru un aspect fantomatic si un stativ pentru expunere integrat, care contine elemente decorative si spatiu pentru minifigurina Harry Potter™.
  • Reconstruieste modelul in lupul Patronus – Foloseste aceleasi caramizi pentru a crea un lup Patronus articulat si un stativ de expunere pentru minifigurina Remus Lupin.
  • Idee de cadou pentru copiii de 14 ani si mai mari – Daruieste acest set din 754 de piese LEGO® ca o surpriza, de ziua de nastere sau de sarbatori celor pasionati de Harry Potter™ si de Lumea Vrajitoriilor.
  • Conceput pentru etalare – Modelul construibil reprezentand cerbul Patronus are 29 cm in inaltime, 22 cm in lungime si 11 cm in latime.
  • O sursa de ajutor – Descopera instructiunile intuitive din aplicatia LEGO® Builder, unde poti apropia si roti modelele in 3D, iti poti monitoriza progresul si poti salva seturi.
  • Face parte dintr-o gama extinsa – Seturile cu jucarii de constructie LEGO® Harry Potter™ permit micilor vrajitori, vrajitoare si incuiati sa interpreteze scene reprezentative, sa inventeze propriile aventuri sau doarsa-si etaleze modelele.
  • Calitate superioara – Caramizile LEGO® se conformeaza standardelor riguroase din domeniu pentru a garanta ca sunt compatibile si se conecteaza simplu si ferm.
  • Siguranta e prioritara – Componentele LEGO® sunt aruncate, incalzite, strivite, rasucite si analizate pentru a garanta ca respecta standardele globale stricte de siguranta.
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.