LEGO® Super Heroes - Figurina de constructie Wolverine 76257, 327 piese

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
174,83 lei
Pret 36 Rate Optimo: 6.41 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

5702017419732

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere LEGO® Super Heroes - Figurina de constructie Wolverine 76257, 327 piese de la Lego

Figurina Wolverine complet articulata pentru joaca si etalare!

 

Complet articulata si inalta de 22 cm, LEGO® Marvel Figurina de constructie Wolverine (76257), cu detalii autentice, plaseaza nesfarsite aventuri fanteziste in mainile micilor supereroi de 8 ani si mai mari.

 

Personaj emblematic din filmele Marvel!

 

Acest personaj X-Men de colectie le ofera distractie micilor fani Marvel la construit, joaca si etalare. Articulatiile mobile ale umerilor, bratelor, soldurilor si picioarelor figurinei permit copiilor sa creeze posturi dinamice interesante in timpce se lanseaza in misiuni palpitante. Incluzand detalii autentice si cele 3 faimoase gheare extinse pe fiecare mana a lui Wolverine, figurina portabila pentru joaca ofera copiilor actiune ca in filmele Marvel, oriunde ar merge. Pentru mai multa distractie digitala, constructorii pot apropia si roti seturile in 3D si-si pot monitoriza progresul cu ajutorul aplicatiei interesante si intuitive LEGO Builder.

 

 

Creeaza posturi interesante!

 

Umerii, bratele, soldurile si picioarele au articulatii mobile.

   

Gata de actiune!

 

Pe fiecare mana a lui Wolverine sunt gheare extinse.

   

22 cm in inaltime!

 

Copiii pot lua cu ei oriunde actiunea Wolverine impresionanta.

 

Participa la scene de actiune cu Wolverine folosind propriul tau megamutant Marvel articulat! Exact ca in filme, aceasta uimitoare figurina supererou se apleaca, se roteste si-si arata ghearele enorme in timp ce sare de la o aventura palpitanta la alta!

 

  • Un set pentru fanii Wolverine – LEGO® Marvel Figurina de constructie Wolverine (76257), complet articulata, plaseaza nesfarsite aventuri fanteziste in mainile micilor supereroi.
  • Supererou emblematic – Figurina Wolverine din 327 de piese contine detalii fidele din film, intre care ghearele extinse si articulatiile mobile ale umerilor, bratelor, soldurilor si picioarelor.
  • Usor de pozitionat – Copiii ajusteaza figurina pentru a recrea posturi de actiune ale lui Wolverine in timp ce interpreteaza misiuni din filmele Marvel si aventuri nesfarsite create de propria imaginatie.
  • Cadou pentru copii – Daruieste aceasta figurina pentru joaca interactiva micilor supereroi de 8 ani si mai mari de ziua de nastere, de sarbatori sau oricand.
  • Joaca portabila – Avand 22 cm in inaltime, aceasta figurina adaptabila le permite copiilor sa aiba parte de aventuri oriunde merg.
  • Instructiuni de constructie intuitive – Pentru o experienta de constructie captivanta, copiii pot descarca aplicatia LEGO® Builder, in care au instrumente digitale cu care apropie si rotesc modelele 3D, salveaza seturi si isi urmaresc progresul.
  • Extinde distractia cu supereroi – Poti colectiona mai multe figurine de constructie LEGO® Marvel din serie, intre care seturile Captain America (76258), Omul Paianjen (76226) si Venom (76230).
  • Calitate garantata – Componentele LEGO® intrunesc standardele stricte de calitate din domeniu pentru a garanta ca sunt conforme, compatibile si usor de folosit la construit.
  • Siguranta garantata – Caramizile si piesele LEGO® sunt aruncate, incalzite, strivite, rasucite si analizate pentru a garanta ca respecta standardele globale stricte de siguranta.
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.