LEGO® Indiana Jones - Evadare din Mormantul pierdut 77013, 600 piese

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere LEGO® Indiana Jones - Evadare din Mormantul pierdut 77013, 600 piese de la Lego

Set de constructie cu un spectaculos templu Indiana Jones™!

 

Copiii pot trai senzatiile tari din filmul Cautatorii arcei pierdute cu setul de constructie LEGO® Indiana Jones™ Evadare din Mormantul pierdut (77013). Setul e un cadou grozav pentru copiii de 8+ ani si include un templu cu 2 statui, un pasaj secret, o mumie si serpi care se tarasc pe sol si care ies din zid.

 

Reconstituie senzatiile tari din filmele Indiana Jones!

 

Setul de constructie include 4 minifigurine: Indiana Jones cu ale sale celebre palarie si bici, Marion Ravenwood™, Sallah™ si o mumie, plus Chivotul Legamantului, cu care copiii sa interpreteze o scena faimoasa de evadare din emblematicul film Cautatorii arcei pierdute.

 

Seturi de constructie care inspira aventuri palpitante!

 

Seturile de joc LEGO Indiana Jones ofera ocazia parintilor nostalgici sa le faca cunoscuta copiilor mostenirea lasata de Indiana Jones si aventurile acestuia din primele 3 filme ale francizei. Impreuna se pot bucura de o constructie plina de satisfactii inainte de a trece la joaca pe roluri cu o diversitate de masini, avioane si temple.

 

 

Detalii autentice din film!

 

Mormantul e plin de serpi.

   

Statuie care se rastoarna!

 

Statuia lui Anubis poate cadea si poate sparge un zid.

   

4 minifigurine!


Indiana Jones™, Marion Ravenwood™, Sallah™ si o mumie.

 

Bucura-te de ore intregi de aventuri palpitante cu acest set de joc detaliat, inspirat de filmul Indiana Jones si cautatorii arcei pierdute. Indiana a cazut in Fantana sufletelor plina cu serpi in timp ce cauta Chivotul Legamantului. Trebuie sa-l ajuti sa scape urcandu-se pe uriasa statuie a lui Anubis si gasind pasajul ascuns. Dar atentie la mumia infricosatoare si la serpii care intra prin zid!

 

  • Set senzational Indiana Jones™ – Copiii pot retrai o scena din filmul Cautatorii arcei pierdute cu setul de constructie interactiv LEGO® Evadare din Mormantul pierdut (77013).
  • 4 minifigurine – Indiana Jones™ cu ale sale celebre palarie si bici, Marion Ravenwood™, Sallah™ si o mumie. Setul contine si o multime de serpi: pe sol si care ies din zid.
  • Dotari distractive – Statuia lui Anubis poate cadea si poate sparge un zid pentru a dezvalui un pasaj secret unde o mumie apare ca sa-l sperie peIndiana Jones™ in timpul evadarii.
  • Idee de cadou pentru copiii de 8+ ani – Aceasta jucarie de aventura din 600 de piese poate fi oferita copiilor cu ocazia zilei de nastere sau de sarbatori pentru a se bucura de o experienta de constructie si joaca alaturi de parinti sau prieteni.
  • Joaca portabila – Acest set masoara 16 cm in inaltime, 22 cm in latime si 21 cm in adancime, astfel incat copiii se pot juca cu el acasa sau il pot lua in vizitele de joaca la prieteni.
  • Mai multa aventura – Cauta seturile LEGO® Indiana Jones™ Urmarire cu avionul de vanatoare (77012) si Templul Idolului de aur (77015).
  • Aventuri pline de curaj – Jucariile LEGO® Indiana Jones™ trezesc nostalgie parintilor si le fac cunostinta copiilor cu povestile pline de actiune din primele 3 filme Indiana Jones intr-o varietate de seturi.
  • Calitate excelenta – De peste 6 decenii, caramizile LEGO® au fost fabricate pentru a garanta ca se pot desprinde de fiecare data.
  • Testate pentru calitate – Caramizile de constructie LEGO® respecta standardele globale stricte de siguranta.
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.