LEGO® Classic - Universul fanteziei creative 11033, 1800 piese

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
418,45 lei
Pret 36 Rate Optimo: 15.34 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

5702017434063

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere LEGO® Classic - Universul fanteziei creative 11033, 1800 piese de la Lego

1.800 de caramizi, 3 taramuri magice si joaca fantezista nelimitata!

 

Cu 1.800 de caramizi si 3 taramuri magice, LEGO® Classic Universul fanteziei creative (11033) este plin cu povesti imaginare petrecute in timpuri medievale, personaje captivante si creaturi mitice.

 

O abundenta de caramizi pentru imaginatii bogate!

 

Copiii de 5 ani si mai mari pot crea 3 taramuri fermecatoare cu ajutorul a 1.800 de caramizi intr-un curcubeu de culori, intre care se regasesc elemente aurii, argintii si opalescente. O punga de caramizi permite copiilor sa construiasca un cavaler, un cavaler calare pe cal si un dragon asezat pe o gramada de aur. O alta punga include un castel construibil in nori, un vrajitor, o ciuperca magica si un unicorn inaripat. Alte pungi contin caramizi pentru a asambla un sarpe de mare zambitor, o sirena si o barca de pirati in care se gasesc tunuri, un schelet, un spiridus si o broasca. Indiferent unde ii va purta imaginatia pe copii, instructiunile tiparite si digitale (din aplicatia LEGO Builder) ii ajuta sa porneasca rapid joaca si constructia.

 

Minunat pentru intreaga familie!

 

Jucariile LEGO Classic ofera parintilor idei si inspiratie si le permite sa se distreze construind alaturi de copiii lor si sa fie martori la etapele de dezvoltare a acestora.

 

 

  • Patrunde in LEGO® Classic Universul fanteziei creative, unde aventurile tale fanteziste nu se sfarsesc niciodata. Alatura-te unor cavaleri curajosi in misiunea lor de a recupera comoara ascunsa de un dragon. Viziteaza un castel din nori, unde se afla un vrajitor si un unicorn inaripat. inoata cu o sirena si un sarpe zambitor inainte de a urca la bordul unei barci de pirati pusi pe distractie.
  • 1.800 de caramizi – LEGO® Classic Universul fanteziei creative (11033) abunda in aventuri ce pot fi construite, inspirate de mituri de legende.
  • Un curcubeu de culori – Setul contine 1.800 de caramizi viu colorate, incluzand elemente aurii, argintii si opalescente, pentru a construi un dragon, un castel, o barca de pirati, cavaleri si multe alte jucarii impresionante.
  • Povesti nesfarsite – Copiii pot crea taramuri magice pe sol, pe cer si in largul marii, in care combina o serie de personaje si creaturi mitice pentru a imagina aventuri nesfarsite.
  • Valoare de joc ridicata – Acest set de constructie plin de fantezie este un cadou de zi de nastere, de sarbatori sau oricand pentru copiii de 5+ ani, care le va aduce bucurie multi ani la rand.
  • Conceput pentru micii constructori – Ghidul ilustrat usor de folosit face constructia mai simpla si mai placuta. O versiune digitala a instructiunilor de constructie din set e disponibila in aplicatia LEGO® Builder.
  • Caramizi care construiesc abilitati – Seturile LEGO® Classic aseaza joaca fara limite si exprimarea de sine creativa in mainile micilor constructori.
  • Calitate garantata – Componentele LEGO® intrunesc standardele stricte de calitate din domeniu pentru a garanta ca sunt conforme, compatibile si usor de folosit la construit.
  • Siguranta garantata – Caramizile si piesele LEGO® Classic sunt aruncate, incalzite, strivite, rasucite si analizate pentru a garanta ca respecta standardele globale stricte de siguranta.
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.