LEGO® Disney - Simboluri de ticalosi 43227, 1540 piese

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
690,24 lei
Pret 36 Rate Optimo: 25.3 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

5702017433882

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere LEGO® Disney - Simboluri de ticalosi 43227, 1540 piese de la Lego

Un set LEGO® ǀ Disney nostalgic, plin de detalii interesante, ideal pentru etalare!

 

Arata-ti pasiunea pentru tot ce tine de ticalosii Disney cu setul pentru adulti LEGO® ǀ Disney Simboluri de ticalosi (43227). Acest set de colectie detaliat include 2 carcase VHS din caramizi, care fac referire la productiile Disney Aladdin si Frumoasa Adormita, o „caseta” VHS cu Mica sirena, o carte reprezentand povestea Frumoasa si Bestia, o carte de joc cu Regina de cupa pentru Alice in tara Minunilor, un mar „otravit” pentru Alba ca Zapada si un ceas de buzunar amintind de Capitanul Hook din Peter Pan. Setul mai include numeroase dotari si functii ascunse si poate fi pus pe un raft ca suport de carti ce trezeste nostalgie.

 

Exponate Disney de colectie!

 

Acest set LEGO premium, de colectie, include 4 ticalosi bine-cunoscuti din filme Disney reprezentative: Maleficent, Regina cea rea deghizata din Alba ca Zapada, Gaston din Frumoasa si Bestia si Duhul Jafar din Aladdin, si poate fi un cadou exceptional pentru etalare.

 

 

  • Sarbatoreste-i pe ticalosii Disney clasici cu acest set LEGO® unic! Savureaza bucuria creativa in timp ce construiesti aceasta colectie de modele in marime naturala, care fac referire la diferite filme din perspectiva ticalosilor lor emblematici. Pe masura ce construiesti, vezi ce detalii ascunse si ce surprize poti descoperi. Construieste setul cu familia sau prietenii care iti impartasesc pasiunea pentru tot ce tine de Disney, apoi etaleaza modelul impresionant!
  • Pasiune pentru filme – Cu setul LEGO® ǀ Disney Simboluri de ticalosi (43227), oferi oricarui fan de 18 ani sau mai mare care indrageste ticalosii din filmele Disney un cadou de colectie ce stimuleaza creativitatea.
  • Constructie si etalare – Acest set cu obiecte de colectie Disney are 1.540 de piese care alcatuiesc articole diferite, intre care 2 „carcase” VHS, o „caseta” video, un mar otravit, o carte de joc, o carte de lectura si un ceas de buzunar.
  • Ticalosi emblematici – in set sunt ascunse 4 minifigurine LEGO® reprezentand ticalosi Disney: Maleficent, Regina cea rea deghizata din Alba ca Zapada, Gaston din Frumoasa si Bestia si Duhul Jafar din Aladdin.
  • Constructie creativa – Orice fan Disney se va bucura de aceasta constructie antrenanta, plina de detalii clasice si nostalgice. Exploreaza diferitele piese pe masura ce le aduci la viata si creeaza un exponat impresionant.
  • Cadou detaliat – Setul construibil, incluzand carcasele VHS, caseta si cartea, masoara 19 cm in inaltime, 23 cm in latime si 18 cm in adancime si reprezinta un cadou ideal pentru etalare sau un rasfat pentru tine.
  • Instructiuni digitale de constructie – Aplicatia LEGO® Builder prezinta o versiune digitala a instructiunilor de constructie incluse in set.
  • Instructiuni ilustrate – Acest set spectaculos include o brosura premium cu detalii despre set si instructiuni care sa te ghideze pe parcursul constructiei.
  • Calitate fara compromisuri – Din 1958, componentele LEGO® respecta standardele stricte din domeniu pentru a garanta ca se conecteaza constant.
  • Siguranta pe primul loc – Componentele LEGO® sunt aruncate, incalzite, strivite, rasucite si analizate pentru a garanta ca respecta standardele globale stricte de siguranta.

CARACTERISTICI GENERALE

Varsta 18+
Interese Cinema Printese
Colectie Disney
Material Plastic
Numar piese 1540
Numar figurine 4
Abilitati dezvoltate

Coordonarea mana-ochi

Creativitatea Imaginatia

Culoare Multicolor

DIMENSIUNI

Lungime 18 cm
Latime 23 cm
Inaltime 19 cm
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.