LEGO® Super Heroes - Sfarsitul jocului – Batalia finala 76266, 794 piese

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
526,28 lei
Pret 36 Rate Optimo: 19.29 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

5702017419824

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere LEGO® Super Heroes - Sfarsitul jocului – Batalia finala 76266, 794 piese de la Lego

Thanos contra 6 supereroi intr-o infruntare spectaculoasa!

 

LEGO® Marvel Sfarsitul jocului – Batalia finala (76266) recreeaza confruntarea suprema din productia Marvel Studios Razbunatorii: Sfarsitul jocului. 6 supereroi il infrunta pe cel mai mare superticalos intr-un set 360 de grade, creat pentru copii de 10 ani si mai mari.

 

Actiune Marvel multifatetata!

 

Copiii se alatura unui grup de personaje emblematice dintr-un set care contine dotari ingenioase si detalii fidele din film. Setul include 7 personaje: Captain Marvel, Okoye, Wanda Maximoff, Shuri, Valkiria, Thanos si Wasp. Actiunea se petrece printre ruinele fortaretei Razbunatorilor. Campul de lupta cu detalii autentice contine o multime de zone unde minifigurinele pot fi atasate, precum si surprize ascunse pe care copiii sa le descopere: scutul Capitanului America, ciocanul lui Thor, piatra timpului si sobolanul care deschide portaluri. La tragerea a doua manere incorporate, campul de lupta se extinde pentru mai multe aventuri. Pentru distractie digitala suplimentara, constructorii pot apropia, roti seturile in 3D si-si pot monitoriza progresul folosind aplicatia distractiva si intuitiva LEGO Builder.

 

 

  • Ajuta-i pe Captain Marvel, Okoye, Wanda Maximoff, Shuri, Valkiria si Wasp sa-l infrunte pe Thanos printre ruinele complexului Razbunatorilor. Poti gasi scutul Capitanului America, ciocanul lui Thor, piatra timpului si sobolanul care deschide portaluri printre daramaturi? Actiunea e peste tot si, cand tragi de manere, campul de lupta se extinde pentru si mai multe aventuri.
  • Scene de lupta cu Razbunatorii – LEGO® Marvel Sfarsitul jocului – Batalia finala (76266) recreeaza confruntarea decisiva de la finalul filmului Marvel Studios Razbunatorii: Sfarsitul jocului cu personaje clasice si un decor inspirator.
  • Minifigurine faimoase – Setul include minifigurinele Captain Marvel, Okoye, Wanda Maximoff, Shuri si Valkiria, plus o figurina Thanos mare si o microfigurina Wasp.
  • Multe moduri de joaca – Campul de lupta de 360 de grade, foarte detaliat, contine o multime de locuri pentru atasarea minifigurinelor. De asemenea, acesta poate fi reconfigurat pentru obtinerea unui model liniar, usor de asezat pe un raft.
  • Surprize ascunse – Articole reprezentative din filmele Marvel Razbunatorii sunt ascunse in interiorul setului pentru a fi descoperite de copii: scutul Capitanului America, ciocanul lui Thor, piatra timpului si sobolanul care deschide portaluri.
  • Cadou pentru fanii filmelor Marvel – Ofera acest set de joc multifatetat de ziua de nastere, de sarbatori sau oricand unui mic supererou de 10 ani sau mai mare.
  • Piesa centrala de etalare – Versiunea neextinsa a modelului masoara 30 cm in inaltime, 21 cm in latime si 21 cm in adancime.
  • Instructiuni de constructie intuitive – Pentru o experienta de constructie captivanta, copiii pot descarca aplicatia LEGO® Builder, in care au instrumente digitale cu care apropie si rotesc modelele in 3D, salveaza seturi si isi urmaresc progresul.
  • Extinde distractia cu supereroi – Gama vasta de jucarii de constructie LEGO® Marvel ofera copiilor nenumarate posibilitati fanteziste de constructie, joaca si etalare.
  • Calitate garantata – Componentele LEGO® intrunesc standardele stricte de calitate din domeniu pentru a garanta ca sunt conforme, compatibile si usor de folosit la construit.
  • Siguranta garantata – Caramizile si piesele LEGO® sunt aruncate, incalzite, strivite, rasucite si analizate pentru a garanta ca respecta standardele globale stricte de siguranta.
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.