Smoby Casuta pentru copii cu bucatarie Nature

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.029,88 lei
Pret 36 Rate Optimo: 37.75 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

7600810713

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Casuta pentru copii cu bucatarie Nature de la Smoby

Casuta pentru copii cu bucatarie Smoby Nature este dotata pe colt cu bucatarie de vara moderna in aer liber, complet echipata, inclusiv cu ustensile de bucatarie si accesorii. Cei mici vor invata sa curete vasele in chiuveta si vor prepara retete gustoase pe plita din plastic cu ajutorul accesoriilor incluse, precum alimente, vase pentru gatit, vesela, pahare, tacamuri si ustensile pentru bucatarie.

Casuta Smoby Nature cu bucatarie este robusta si colorata, realizata din plastic rezistent si imita o casa reala, oferind copiilor posibilitatea de a intra in universul povestilor. Astfel, micutii vor putea petrece timpul in aer liber alaturi de prieteni, dezvoltand abilitati de comunicare. Casuta cu design unic si structura stabila se asambleaza usor si este prevazuta cu acoperis ce imitata tigla si pereti dubli decorati flori si animale, fabricati din plastic de inalta calitate, material rezistent la vant, intemperii sau raze UV. De asemenea, casuta include o usa si doua ferestre cu obloane glisante, componentele fiind prevazute cu margini rotunjite, pentru protectia micutilor in timpul jocului. Culorile vii integreaza casuta pentru copii in orice decor de gradina.


Produsul este fabricat in Franta.


Detalii produs

Varsta recomandata: +2 ani

Dimensiuni produs: 145 x 110 x 127 cm

Dimensiuni ambalaj: 99 x 23.6 x 114.7 cm

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.