TOMY Bunicuta Pofticioasa

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
100,52 lei
Pret 36 Rate Optimo: 3.68 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

T72465

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Bunicuta Pofticioasa de la TOMY

Greedy Granny TV



Luati biscuitii, dar nu treziti bunicuta!
Bunicutei ii plac la nebunie biscuitii si vrea sa-i pastreze numai pentru ea!
Atunci cand bunicuta atipeste, este timpul sa-i luati biscuitii! Asteptati-va randul si incercati sa-i luati biscuitii, dar... sa nu cumva sa o treziti!
Produsul necesita asamblare.

Jocul contine:
- o bunicuta in fotoliu (2 componente)
- 1 cadran
- 12 biscuiti

Jucatorii invart pe rand acul cadranului. Daca acul cadranului se opreste pe verde, jucatorul ia un biscuit. Priviti cifra in dreptul careia acul cadranului se opreste. Aceasta indica de cate ori trebuie sa apasati pe butonul situat in lateralul fotoliului Bunicutei. Daca acul cadranului se opreste pe violet, jucatorul trebuie sa puna un biscuit inapoi (daca are unul) si sa apese butonul in functie de cifra de pe cadran. Daca acul se opreste pe ?, jucatorul sta un rand. Daca acul se opreste pe :( :), jucatorul poate lua un biscuit de la oricare dintre jucatorii care au un biscuit. Scopul jocului: adunati cate un biscuit din fiecare tip! Daca Bunicuta se trezeste, jucatorul care a trezit-o trebuie sa isi puna toti biscuitii inapoi pe tava. Ghinion! Odata ce biscuitii sunt pusi inapoi pe tava, jocul continua. Castiga primul jucator care aduna cate un biscuit din fiecare tip fara a o trezi pe Bunicuta!


Numar jucatori: 2-4.
Dimensiuni: 26.7 x 11.5 x 26.7 cm

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.