TOMY Jurassic World-Incubatorul cu dinozauri

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
106,46 lei
Pret 36 Rate Optimo: 3.9 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

T73252

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Jurassic World-Incubatorul cu dinozauri de la TOMY

Jurassic World-Incubatorul cu dinozauri



Aceste jucarii dinozaur sunt gata de aventura si sunt concepute pentru a incuraja jocul de dezvoltare pentru bebelusi si copii mici.  

Spin & Hatch Dino Eggs este un incubator de filare care include 5 dinozauri clasici draguti: T.rex, Raptor, Stegosaurus, Triceratops si Pteranodon.  Potrivirea fiecarui dinozaur cu coaja de culoare corecta incurajeaza logica si abilitatile de rezolvare a problemelor. Este timpul sa umpleti incubatorul care se invarte cu toate cele cinci oua colorate si sa le ajutati sa cloceasca! Doar impingeti maneta in jos pentru a le urmari rotindu-se. Impingeti din ce in ce mai repede pana cand ... POP! Au clocit! Potriveste-le cu scoicile lor si fa-o din nou! Sau incarcati-le inapoi in incubator si inchideti capacul pentru o depozitare usoara. O modalitate distractiva de a lucra la abilitatile motorii fine in timp ce invatati despre actiune si reactie. Oricum alegi sa joci, Toomies ii intampina pe micii exploratori intr-o lumea Jurassic plina de distractie!

Spin & Hatch Dino Eggs este un incubator rotativ care are 5 oua dino clasice si caracteristici excelente pentru a incuraja jocul de dezvoltare:

Actiune de potrivire a culorilor: potriviti cele 5 coji de ou dino cu fundul de culoare corect, perfect pentru dezvoltarea logicii, rezolvarea problemelor si abilitatile motorii fine;

Joc de actiune si reactie: Apasati pentru a fila ouale in incubator si apoi vedeati-le clocind si iesind;

Jucarii distractive pentru fete si baieti: jucariile de dinozauri usor de tinut sunt perfecte pentru bebelusi si copii mici de 12 m +.

Joc imaginativ: creati lumea Jurassic plina de povesti incitante - nu sunt necesare baterii!

Varsta recomandata: 12 luni+.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Jucarie
Pentru Baieti Fete
Varsta 2 ani, 3 ani, 1 an
Abilitati dezvoltate Logica
Poveste/Personaj Jurassic World
Culoare Multicolor
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.