Paleta de farduri pentru ochi Max Factor Masterpiece Nude, 01 Cappuccino Nudes, 6.5 g

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Paleta de farduri pentru ochi Max Factor Masterpiece Nude, 01 Cappuccino Nudes, 6.5 g de la Max Factor

Paleta de farduri pentru ochi Max Factor Nude Palette este o paleta de conturare a ochilor foarte versatila, adecvata tuturor nuantelor de ochi. Continand 8 nuante perfect alese pentru a crea cel mai fermecator look. Fardurile de ochi ideal imbinate, in nuante pale sau in tonuri intense, iti permit sa iti conturezi ochii in moduri infinite - de la un look natural de zi, pana la un smokey eye discret.

 

 

Formula
Formula obtinuta prin coacere ofera mai multi pigmenti pentru culoare bogata, intensa. Paleta include farduri de pleoape ce pot fi aplicate gradat in functie de intensitatea dorita, cu textura fina si catifelata, multi-dimensionala: mata, sidefata sau stralucitoare. Alege paleta preferata din gama de 3, adecvate oricarei nuante de piele.

Trucuri ale make-up artistilor
Pentru precizie uimitoare si imbinare delicata foloseste aplicatorul cu dublu varf ce este inclus in paleta. Pentru un look natural complet, mixeaza culorile mate si aplica-le pe intreaga pleoapa. Apoi estompeaza cu ajutorul aplicatorului plat si defineste cu ajutorul celui alungit. Contureaza si imbina tonurile de nude pentru a evidentia look-ul smokey eye.

Pentru rezultate optime, e recomandata utilizarea impreuna cu Mascara Voluptuous False Lash Effect si tusul de ochi Masterpiece High Precision Eyeliner.
 

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Ochi
Tip produs Fard de pleoape
Tip Clasic
Forma/Textura Pudra compacta
Gama Masterpiece Nude
Beneficii: Lunga durata
Continut pachet 1 x Fard de pleoape
Greutate 6.5 g


CULOARE

Aspect Mat, Sidefat, Stralucitor
Nuanta Cappuccino Nudes
Culoare Maro
Cod culoare 01

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.