Masina de gaurit/insurubat (bormasina) pe acumulator Einhell Power X-Change TE-CD 18/45 3X-Li +22, 18 V, 1600 RPM, 45 Nm, 21 trepte de cuplu, 13 mm mandrina, acumulator 2 Ah, incarcator

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina de gaurit/insurubat (bormasina) pe acumulator Einhell Power X-Change TE-CD 18/45 3X-Li +22, 18 V, 1600 RPM, 45 Nm, 21 trepte de cuplu, 13 mm mandrina, acumulator 2 Ah, incarcator de la Einhell

Informatii despre produs TE-CD 18/45 3X-Li +22 (1x2,0 Ah)

  • Power X-Change - Masina de gaurit fara fir TE-CD 18/45 3X-Li +22 (1x2,0 Ah) face parte din familia Einhell Power X-Change, in care acumulatorii, incarcatoarele si dispozitivele de sistem pot fi combinate.
  • Puternic - Treapta de viteza puternica cu 2 trepte a masinii de gaurit cu acumulator permite gaurirea si insurubarea puternica cu un cuplu de 45 Nm si 20 de niveluri de cuplu.
  • Mandrina fara cheie - Mandrina fara cheie cu un singur manson de 13 mm preia accesoriul pentru unealta dorit in cel mai scurt timp.
  • Mandrina de gaurit detasabila - Mandrina de gaurit detasabila, accesoriu unghiular si accesoriu excentric asigura o flexibilitate maxima. Acest lucru inseamna ca se poate ajunge chiar si in locuri inguste.
  • Lucrati in functie de material - variatorul de turatie permite o ajustare optima la fiecare material si fiecare aplicatie, asigurand astfel rezultate exacte.
  • Iluminare optima - Pentru a putea lucra in zone intunecate, inaccesibile, lumina LED integrata asigura intotdeauna o vizibilitate perfecta.
  • Inclusiv accesorii - Masina de gaurit este livrata cu un: acumulator de 2,0 Ah, incarcator, accesoriu unghiular, accesoriu excentric, mandrina detasabila si set de 22 de piese de biti/burghie.

Mandrina de gaurit cu un singur manson

 

Mandrina detasabila de 13 mm asigura fixarea sigura a burghiului sau a bitilor, iar unealta poate fi schimbata fara efort.

Atasament excentric

 

Lucrul aproape de pereti, in colturi sau chiar deasupra podelei este usor si curat datorita atasamentului excentric.

Atasament unghiular

 

Accesoriul unghiular va permite sa insurubati si sa gauriti in locuri la care in mod normal este dificil sau incomod sa ajungeti.

Suport practic pentru biti

 

Datorita suportului de biti integrat, diferitii biti sunt depozitati in conditii de siguranta si claritate si sunt intotdeauna la indemana.

 

Viteza ajustabila

 

Cu ajutorul variatorului de viteza, masina de gaurit fara fir poate fi adaptata in mod optim la materialul si domeniul de aplicare respectiv.

Design ergonomic

 

Designul ergonomic cu maner moale si manerul suplimentar asigura o prindere sigura si un lucru confortabil chiar si in timpul operatiunilor mai lungi.

Cutie de viteze in 2 trepte

 

Comutatorul poate fi folosit pentru a alege intre treapta 1 (max. 450 rpm) si treapta a 2-a (max. 1.600 rpm) pentru insurubare si gaurire puternice.

Insurubati cu precizie

 

Cu 20 de niveluri de cuplu, puteti lucra cu precizie, iar ambreiajul cu alunecare a cuplului previne strangerea excesiva a suruburilor.

 

Echipat pentru fiecare utilizare!
Accesorii complete incluse in pachetul de livrare

Masina de gaurit fara fir Einhell este livrata cu un acumulator Power X-Change de 2,0 Ah si un incarcator. Masina de gaurit fara fir poate fi depozitata in siguranta in geanta practica. 

De asemenea, in pachetul de livrare este inclusa o cutie de 22 de bucati de biti / burghie, compusa din: 5x burghie pentru lemn (3/4/5/6/6/8 mm), 6 x biti de 25 mm (PZ2, PH2, T15, 2x T20, T25), 1x burghiu, 1x suport magnetic pentru biti, 6x biti de 10 mm (PZ2, PH2, T15, T20, 2x T25), 3x biti pentru chei tubulare (6/8/10 mm).

 

 

Puternic, eficient si durabil!


Dispozitivul puternic pentru orice mester amator de bricolaj.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Masina de gaurit
Tip lucrare Hobby
Tip alimentare Acumulator
Suprafata lucru Lemn
Tip mandrina Rapida
Dimensiune mandrina 13 mm
Functii: Iluminare LED
Continut pachet

1 x Set biti

1 x Masina de gaurit si insurubat

1 x Acumulator

Culoare Rosu Negru

CARACTERISTICI TEHNICE

Viteza maxima (rpm) 1600
Trepte ajustare cuplu 21
Cuplu maxim 45 Nm

ACUMULATOR

Tip acumulator Li-Ion
Capacitate acumulator 2 Ah
Durata de incarcare 40 min
Numar acumulatori inclusi 1

DIMENSIUNI

Diametru gaurire in lemn

3 mm

4 mm

5 mm

6 mm

25 mm

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.