Masina de insurubat cu impact pe acumulator Skil F0152905AA, 18 V (20 V Max), 2000 RPM, 3000 PPM, 155 Nm, acumulator, incarcator, bit de insurubare PH2

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Masina de insurubat cu impact pe acumulator Skil F0152905AA, 18 V (20 V Max), 2000 RPM, 3000 PPM, 155 Nm, acumulator, incarcator, bit de insurubare PH2 de la skil

Surubelnita cu impact cu acumulatori „20V Max“ (18 V) SKIL 2905 ofera un cuplu mare pentru strangerea si desfacerea fara efort a suruburilor si piulitelor.

Aceasta surubelnita cu impact cu acumulatori are un design compact si usor, cu o cutie de viteze robusta din aluminiu, care ii mareste durabilitatea. Schimbarea accesoriilor este usoara datorita mandrinei rapide de prindere cu conexiune hexagonala.

In definitiv, aceasta scula versatila ofera cu adevarat tot ceea ce aveti nevoie: tehnologia fiabila a acumulatorului Litiu-ion, turatia variabila pentru un control complet, iar lumina LED asigura o buna vizibilitate a lucrarii. Indicatorul patentat al nivelului de incarcare al acumulatorului indica foarte clar energia ramasa, pentru a putea reincarca intotdeauna acumulatorul la timp.

Si in final, dar nu in cele din urma, designul ergonomic si manerul moale asigura un confort suplimentar in timpul lucrului. Masina SKIL 2905 AA este livrata cu un acumulator „20V Max“ (18 V) 1,5 Ah, un incarcator si cu un bit de insurubare PH2.



CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Surubelnita electrica
Tip lucrare Hobby
Tip alimentare Acumulator
Suprafata lucru Lemn Beton Rigips
Tip mandrina Hexagonala
Dimensiune mandrina 6.35 mm
Functii Design ergonomic Turatie variabila Maner moale Iluminare cu LED
Continut pachet 1 x Acumulator 1 x Manual de utilizare 1 x Incarcator 1 x Surubelnita electrica 1 x Bit de insurubare
Culoare Negru/Gri

CARACTERISTICI TEHNICE

Viteza maxima (rpm) 2000
Tensiune alimentare 20 V
Cuplu maxim 155 Nm

ACUMULATOR

Tip acumulator Li-Ion
Capacitate acumulator 1.5 Ah
Durata de incarcare 3.75 h
Numar acumulatori inclusi 1

DIMENSIUNI

Greutate 1.2 Kg 1.6 Kg
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.