AEG Masina de spalat rufe cu uscator L99691HWD, capacitate 9 kg/6 kg, 1600 rpm, clasa A

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina de spalat rufe cu uscator L99691HWD, capacitate 9 kg/6 kg, 1600 rpm, clasa A de la AEG

Spalare perfecta. Uscare perfecta.

Eficienta intalneste performanta in aceasta noua masina de spalat rufe cu uscator ÖKOKombi de la AEG. Cu tehnologia cu pompa de caldura acesta foloseste cu 40% mai putina energie si apa pentru a spala si usca intr-un singur ciclu, fara compromisuri in ceea ce priveste rezultatele.

Fara compromisuri - uscare perfecta utilizand cu 40% mai putina energie

 

Economisiti 40% la energie fara compromisuri in ceea ce priveste rezultatele la uscare. Tehnologia cu pompa de caldura foloseste temperaturi mai mici la uscare pentru o functionare mai delicata si mai eficienta energetic.

Fiecare articol este spalat la nivelul perfect

 

Tehnologia OptiSense foloseste senzorii inteligenti pentru a optimiza setarile pentru fiecare incarcatura. Astfel, fiecare articol este spalat si uscat perfect. 

Spala, usuca si gata... in fiecare zi

 

Capabil sa spele si sa usuce pana la 3 kg de rufe zilnice in numai 3 ore, programul NonStop 3h/3kg din masina de spalat rufe cu uscator ÖKOKombi inseamna ca hainele favorite sunt gata la timp. Pentru o curatare completa uscat la uscat, tot ce este necesar este un ciclu combinat. ÖKOKombi ofera un program de capacitate convenabil, fara nicio etapa suplimentara, economisind timp si totodata, efort. Aceasta inseamna ca hainele vor ajunge din nou uscate in numai 180 de minute, non-stop.

Trateaza hainele dumneavoastra cu delicatete

 

Indiferent cat de delicate sunt hainele, masina de spalat rufe cu uscator ÖKOKombi, cu certificare Woolmark Blue (cunoscuta anterior sub numele Woolmark Gold) atat pentru spalare cat si pentru uscare, va trata fiecare articol cu maximum posibil de delicatete. 

Spalati si uscati intr-un singur ciclu.

 

Cu noua masina de spalat rufe cu uscator ÖKOKombi de la AEG, puteti spala si usca intr-un singur ciclu. Este alegerea adecvata atunci cand spatiul este o provocare.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Masini de spalat cu uscator
Tip incarcare Frontal
Capacitate de incarcare (kg) 9 spalare / 6 uscare
Clasa de eficienta energetica A

PROGRAME

Numar programe 15
Programe: Stoarcere / Drenaj
Program bumbac Da
Program lana Da
Program sintetice Da
Program delicate Da

DETALII TEHNICE

Nivel de zgomot la centrifugare dB(A) 77 dB
Dimensiuni (IxLxA cm): 87.0x60.0x60.5
Culoare Alb cu argintiu
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.