Masina de spalat rufe Electrolux PerfectCare 800 EW8F169SA, 9 kg, 1600 rpm, Wi-Fi indoor, Inverter, PlusSteam, touch control, SteamCare, clasa B, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Cumpara acest produs, inregistreaza-l in promotie si beneficiezi de 5 ANI GARANTIE! Mai multe detalii in regulament.

Descriere Masina de spalat rufe Electrolux PerfectCare 800 EW8F169SA, 9 kg, 1600 rpm, Wi-Fi indoor, Inverter, PlusSteam, touch control, SteamCare, clasa B, alb de la Electrolux

Tesaturile tale, complet intacte
La avansata noastra masina de spalat rufe PerfectCare 800 cu Sistem UltraCare, detergentul si balsamul sunt activate complet in apa inainte de a ajunge in tambur. Astfel, hainele tale sunt spalate profund si consistent, rapid si delicat.
 
Solutia pentru o viata mai lunga
Sistemul nostru UltraCare pre-amesteca detergentul pentru o spalare rapida si profunda. Cu ajutorul balsamului pre-amestecat, fiecare fir al tesaturii este tratat si protejat.
 
Cantitatea potrivita de detergent? Lasa AutoDose sa decida
Senzorii ingeniosi AutoDose calculeaza cantitatea exacta de detergent si balsam, protejand hainele de deteriorarea prematura cauzata de supradozare. Astfel, hainele din bumbac vor rezista la rupere de 3 ori mai mult. *forta aplicata pe bumbac spalat la 30°, dozare automata, 30 de spalari Electrolux vs. 10 spalari  concurenta.
 
Ingrijire exceptionala a hainelor cu un singur click de pe smartphone
Poti controla de la distanta cu ajutorul smartphone-ului masina de spalat rufe sau uscatorul. Foloseste Consilierul de ingrijire pentru sfaturi experte privind modul ideal de a spala fiecare articol din garderoba ta.
 
59 de minute pentru ingrijirea perfecta
Programul UltraWash asigura o performanta mai buna la spalare si o ingrijire imbunatatita in mai putin de o ora*, fara a compromite eficienta. Hainele se mentin ca noi pentru mai mult timp.
 
Mai putine cute cu SteamCare
Datorita sistemului nostru SteamCare, hainele tale au mai putine cute dupa spalare. Adaugand abur la finalul ciclului de spalare, fibrele sunt relaxate, iar cutele sunt reduse cu pana la o treime. Fara a expune hainele la caldura fierului de calcat, acestea arata mai bine mai mult timp, cu minim de efort.
   


CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Tip masina de spalat Standard
Tip incarcare Frontala
Capacitate de incarcare 9 Kg
Viteza maxima centrifugare 1600 rpm
Nivel zgomot centrifugare 75 dB
Nivel zgomot spalare 47 dB
Material cuva Carboran
Tip panou de comanda Mecanic Digital Touch screen
Culoare Alb

DIMENSIUNI

Adancime 63.1 cm
Latime 60 cm
Inaltime 85 cm
Greutate 80.5 Kg
Lungime cablu 1.8 m

EFICIENTA SI SUSTENABILITATE

Consum anual energie 108 kWh
Consum mediu anual de apa 10500 l
Eficienta energetica Clasa energetica A+++ dintr-o gama de la A+++ la D
Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa B
Eficienta energetica centrifugare Clasa A
Consum de energie/100 spalari 57 kWh

FUNCTII SI SIGURANTA

Functii Abur
Functii de siguranta Fuzzy Logic
Tehnologii Fuzzy Logic UltraCare Autodose Eco valva

PROGRAME SI OPTIUNI

Programe spalare Rufe delicate, Matase, Lana, Bumbac, Pornit/oprit, Camasi, Cuverturi, Perdele, Clatire, Antialergie, Articole de sport, Program sintetice, Sintetice, Lenjerie, Denim, Stoarcere/Drenaj, Rufe bebelusi, UltraWash, Bumbac - program economic, Tesaturi delicate, Jachete, Curatare, Microfibre, Prosoape, Steam Cashmere, Rapid 20min, Lenjerie pat
Durata program rapid 20 min
Dispensere Balsam Detergent
Vezi mai mult

Produsele Electrolux beneficiaza de garantie de 24 de luni pentru persoanele fizice si de 12 luni pentru persoanele juridice


  • Detalii
    • Tip de incarcare
    • Viteza de centrifugare (rpm)
      1600
    • Capacitate de incarcare (kg)
      9
    • Clasa de eficienta energetica
    • Clasa noua de eficienta energetica
      B
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.