Electrolux Masina de spalat rufe EWS31274SA, 7 kg, 1200 rpm, clasa A+++, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina de spalat rufe EWS31274SA, 7 kg, 1200 rpm, clasa A+++, alb de la Electrolux

Ţesăturile de calitate nu necesită mult spaţiu. Aceasta maşină slim îndeplineşte toate necesităţile de îngrijire a ţesăturilor, într-un spaţiu redus fără nici un compromis al performanţei.Ocupă cu 25% mai puţin spaţiu prin comparaţie cu o maşină de dimensiuni normale dar poate spăla 7 kg de rufe echivalent cu 28 de cămăşi.

Decideţi durata ciclului de spălare astfel încât să se incadreze în programul Dvs.- nu invers.

Aveţi certitudinea că spălatul rufelor se încadrează în programul Dvs. Cu ajutorul funcţiei TimeManager® puteţi regla durata ciclului de spălare astfel încât rufele să fie gata exact la timp.

Cea mai bună îngrijire pentru hainele dvs.: ajustează ciclul la încărcătură

Sistemul inteligent OptiSense al acestei maşini de spălat rufe ajustează automat ciclul de spălare în funcţie de dimensiunea încărcăturii. Hainele dumneavoastră nu vor fi niciodată spălate prea mult, reglarea automată a duratei şi a consumului de apă şi energie în funcţie de încărcătură asigurând cea mai bună îngrijire pentru hainele dumneavoastră.

Cel mai delicat tratament – garantat de certificarea Woolmark Blue.

Certificarea Woolmark Blue (cunoscută anterior sub denumirea de Woolmark Gold) garantează faptul că această mașină de spălat rufe vă spală articolele din lână cu cea mai mare atenție.

Bucuraţi-vă de timpul dvs - amânaţi pornirea ciclului de spălare.

Nu trebuie să vă planificaţi ziua din motive de spălat rufe. Cu ajutorul funcţiei Start Întârziat puteţi amâna pornirea programului astfel încât rufele vor fi gata la momentul dorit.

Reduceţi durata spălării cu până la 50% cu ajutorul opţiunii QuickWash.

Cu opţiunea QuickWash puteţi reduce durata totală la ciclurile selectate cu până la 50% - ideală dacă doriţi să clătiţi rapid rufele pentru a le împrospăta.

 

 

Caracteristici

 

Tip produs Masina de spalat cu incarcare frontala

Tip incarcare Frontala

Slim Da

Tip afisaj LCD

Viteza de centrifugare (rpm) 1200

Capacitate de incarcare (kg) 7 kg

Clasa de eficienta energetica A +++

Numar programe 13

Program bumbac Da

Programare intarziata Da

Consum mediu anual de apa (l) 9999

Nivel de zgomot la centrifugare dB(A) 76

Nivel de zgomot la spalare dB(A) 58

Latime 59.5 cm

Inaltime 85 cm

Adancime 44.8 cm

Culoare Alb

Greutate (Kg) 62.5

Vezi mai mult

Produsele Electrolux beneficiaza de garantie de 24 de luni pentru persoanele fizice si de 12 luni pentru persoanele juridice


  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.