Hotpoint Masina de spalat cu uscator AQD970D49, 9 kg spalare, 7kg uscare, 1400 rpm, clasa A, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Masina de spalat cu uscator AQD970D49, 9 kg spalare, 7kg uscare, 1400 rpm, clasa A, alb de la Hotpoint

High Definition
Conceptul de inalta definitie la masinile de spalat cu uscator asigura pastrarea frumusetii initiale a articolelor dumneavoastra de imbracaminte si garanteaza rezultate remarcabile: tratamentul special anti pete al Hotpoint, ce inlatura foarte bine 20 dintre cele mai dificile pete, in combinatie cu tehnologia Hydro Thermal pentru programele de spalare si tehnologia Heat Profile pentru programele de uscare, nu numai ca garanteaza cea mai buna performanta de spalare, dar si pastreaza si prelungesc intensitatea si luminozitatea articolelor de imbracaminte colorate, economisesc in acelasi timp energie si asigura protectia mediului.
   
Woolmark Platinum Care
Woolmark Platinum Care este certificarea maxima emisa de 'The Woolmark Company' pentru marcile care ating standarde atat de ridicate de calitate incat masinile lor de spalat pot spala si hainele care au eticheta 'numai spalare manuala'. Un rezultat obtinut datorita unui sistem de spalare unic si brevetat care nu freaca fibrele si mentine astfel moliciunea lor, chiar si dupa mai mult de 20 de cicluri de spalare.
   
Ciclu baby
Ciclul Baby ofera certitudinea unui rezultat perfect chiar si la numai 40°C si garanteaza o igiena absoluta a hainelor bebelusilor si o ingrijire absoluta a pielii si tesaturilor. Acest ciclu foloseste mai multa apa pentru a dilua perfect detergentii, optimiza efectul aditivilor de igienizare si clati foarte bine pentru a elimina orice posibile urme de detergent din fibre.
   
Optiune calcare usoara
Optiunea Calcare Usoara face ca procesul de calcare sa fie mult mai putin solicitant: fibrele din haine isi recapata moliciunea si cutele sunt indreptate pentru a facilita calcarea.
   
Program matase si perdele
Ciclul Perdele si Matase face posibila spalarea la masina chiar si a articolelor cele mai delicate, cum ar fi matasea, vascoza si chiar lenjeria, cu incredere totala, neexistand riscul de distrugere a tesaturii. Miscarea delicata a tamburului si cantitatea mai mare de apa reduc frecarea fibrelor la minimum, asigurand rezultate impecabile. si faza finala este caracterizata de o grija deosebita, cu o clatire suplimentara pentru a asigura indepartarea tuturor urmelor de detergent.
   
Uscare cu senzori
Senzorii speciali permit masinii de spalat cu uscator sa masoare umiditatea reziduala din haine si sa se opreasca automat la atingerea nivelul corespunzator. 'Calcare' este nivelul cel mai delicat, cu cea mai mare umiditate reziduala, si este ideal pentru articole de imbracaminte care necesita calcare. 'Agatare la uscat' este un nivel de umiditate mai mare decat cel din dulap si este ideal pentru agatarea hainelor pentru finalizarea uscarii. 'impaturire', pe de alta parte, inseamna ca hainele sunt suficient de uscate pentru a fi impaturite si asezate in sertare sau dulapuri. si pentru hainele care trebuie sa fie purtate imediat dupa incheierea ciclului, exista nivelul 'Purtare', cel mai intens, care elimina absolut toata umiditatea.

Caracteristici generale

 

Tip produs: Masini de spalat cu uscator

Tip incarcare: Frontala

Tip afisaj: LCD

Viteza de centrifugare (rpm): 1400

Capacitate de incarcare (kg): 9

Clasa de eficienta energetica: A

Clasa de eficienta la spalare: A

Clasa de eficienta la centrifugare: B

 
Programe
 

Program rapid (min): 45

Program extra-clatire: Da

Program bumbac: Da

Program lana: Da

Program sintetice: Da

Program usor de calcat: Da

Program colorate: Da

Altele: Baby

 
Functii si siguranta
 

Selector centrifugare: Da

Sistem siguranta impotriva copiilor: Da

Informatii display:

Etapa de uscare
Etapa spalare
Temperatura
Centrifugare
Timp ramas

Programare intarziata: Da

Altele:

Super Silent
Super Wash
Motor Dynamic Inverter

 
Detalii tehnice
 

Nivel de zgomot la centrifugare dB(A): 78

Nivel de zgomot la spalare dB(A): 51

Dimensiuni (IxLxA cm): 85x 59.5 x 61.6

Diametru hublou (cm): 42.5

Deschidere hublou (grade): 150

Material cuva: Poliplex

Material tambur: Inox

Culoare: Alb

Greutate (Kg): 75

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.