Masina de spalat rufe Miele WSA033 WCS Active, Incarcare frontala, 7 kg, 1400 rpm, Clasa energetica B, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
4.589,69 lei
Pret 36 Rate Optimo: 168.24 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

11477790

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Masina de spalat rufe Miele WSA033 WCS Active, Incarcare frontala, 7 kg, 1400 rpm, Clasa energetica B, Alb de la Miele

Miele WSA033 WCS Active Masina de spalat cu incarcare frontala, 7kg, 1400 rpm, clasa energetica B, alb

   


Senzori incorporati care maresc siguranta

Sistemul de control al nivelului apei (Watercontrol-System, WCS) regleaza cantitatea de apa care intra cu ajutorul unui senzor de nivel al apei. Daca nu atinge nivelul normal al apei, opreste apa. Daca apa se scurge in interiorul dispozitivului, sistemul inchide supapa de admisie a dispozitivului si pompeaza apa din rezervorul de apa de spalare. Un intrerupator cu plutitor din baia detecteaza scurgerile de apa in exces.



Economic, performant si fara uzura!

Masinile de spalat Miele dispun de motoare deosebit de puternice. In plus, motorul Miele ProfiEco functioneaza deosebit de economic si silentios. Necesita putina energie si nu se uzeaza. Pentru ca spalarea sa ramana eficienta si confortabila multi ani.

 

 

Protectia impotriva apei este garantata!

Miele garanteaza protectia gospodariei pentru toate sistemele de protectie a apei - si toate acestea timp de 20 de ani. Indiferent de pagubele materiale care apar din cauza defectarii sistemului de protectie a apei, securitatea financiara este garantata. Ca parte a garantiei pentru defectiunea sistemului de protectie a apei, Miele accepta pagubele materiale rezultate. O conditie prealabila pentru aceasta este instalarea profesionala.

2 Detalii se gasesc in conditiile de garantie pentru protectia apei din cardul de garantie.

 

 


Spalare inteligenta

Toate masinile de spalat Miele sunt echipate cu un sistem inteligent de control al volumului, care masoara sarcina curenta si utilizeaza doar cantitatea de apa si electricitate care este absolut necesara pentru rezultate optime de curatare si spalare.

 

 

Ingrijire programata a textilelor

Cu functia de pornire intarziata, puteti determina cand incepe urmatorul program de spalare dupa cum doriti. Acest lucru este benefic in special daca doriti sa utilizati curentul de noapte sau daca programul trebuie sa se incheie cu putin inainte de o anumita ora, de ex. cand ajunge acasa de la serviciu. Puteti programa inceperea unui anumit program cu pana la 24 de ore inainte. In plus, puteti afla si de pe afisaj cand se va termina programul curent.


Umplerea flexibila a textilelor mari si mici

Nu conteaza daca este vorba de blugi, bluza sau doar o pereche de sosete: cu functia AddLoad, poti adauga in mod flexibil rufele uitate chiar si dupa inceperea programului pana aproape de sfarsitul programului. Astfel, puteti adauga sau indeparta hainele doar pentru clatire sau centrifugare. Functionarea este simpla: apasati butonul „Pornire/Incarcare haine” si usa se deblocheaza la apasarea unui buton. Daca dispozitivul dvs. este conectat la retea, AddLoad va aparea in aplicatie sau cu Alexa.

 

 

Exclusiv pentru Miele

Calitate excelenta si longevitate

Pentru a indeplini cele mai inalte standarde de calitate, Miele isi supune aparatele la teste dure de durabilitate in timpul dezvoltarii.

Protectie perfecta a textilelor

Pe suprafata cu model in fagure a tamburului de ingrijire a textilelor Miele, intre peretele tamburului si textile se formeaza o pelicula delicata de apa. Hainele aluneca usor peste el, astfel incat sa fie protejate corespunzator. Datorita deschiderilor mai mici si marginilor lustruite, textilele nu se strang impreuna si nu este nevoie sa va faceti griji cu privire la intinderea fibrelor. Obiectele straine, cum ar fi clemele pentru par sau clemele pentru sutien, nu mai pot intra in pompa de scurgere a apei de spalare.

 

 

 

Complementul perfect pentru sarcini speciale

Aplicatiile speciale pentru hainele dumneavoastra pot fi rezolvate cu usurinta cu capsulele de dozare Miele. Pur si simplu introduceti-l in compartimentul de clatire.
Alegeti dintre: sase detergenti speciali (Sport, Outdoor, WoolCare, SilkCare, DownCare si UltraDark), trei balsamuri de rufe (Aqua, Cocoon, Nature), precum si un agent de impregnare, Booster pentru murdarie deosebit de incapatanata si CottonRepair pentru reinnoirea vizibila a textile.

Programe de spalare

 

 

   

Lana

Fara contractie, fara bolusuri: textilele sensibile din lana beneficiaza de o ingrijire deosebit de blanda si valoroasa.

Express 20

Se reimprospateaza rapid: in acest fel, cantitatile de haine putin murdare si mai mici sunt disponibile rapid din nou.

 

 

 

 

 

In aer liber

Ingrijire excelenta fara pierderea functiei: textilele de exterior de calitate isi pastreaza functionalitatea in orice vreme.

Impregnare

Efect maxim: Fixarea termica are ca rezultat o functie optima de respingere a apei.



CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Tip masina de spalat Standard
Slim Nu
Tip incarcare Frontala
Marime familie 3 membri 4 membri
Capacitate de incarcare 7 Kg
Viteza maxima centrifugare 1400 rpm
Nivel zgomot centrifugare 74 dB
Nivel zgomot spalare 50 dB
Material cuva Otel inoxidabil
Tip deschidere hublou Dreapta
Tip panou de comanda Mecanic Touch screen
Culoare Alb

DIMENSIUNI

Adancime 636 mm
Latime 596 mm
Inaltime 850 mm
Greutate 80 Kg

EFICIENTA SI SUSTENABILITATE

Consum anual energie 175 kWh
Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa B
Eficienta energetica centrifugare Clasa B
Consum de energie/100 spalari 51 kWh

FUNCTII SI SIGURANTA

Functii Indicator timp ramas Pornire programabila
Durata timer 24 h
Functii de siguranta Sistem de etanseizare
Tehnologie AutoClean AddLoad

PROGRAME SI OPTIUNI

Programe spalare Bumbac Easy Care Culori inchise/denim Express Centrifugare usoara Bumbac cu prespalare Clatire separata /Apretare Outdoor/Sports Lana - spalare manuala Impermeabilizare Eco 40-60 Pompare/Centrifugare
Durata program rapid 20 min
Dispensere Balsam Detergent
Durata program ECO 3 h 19 min
Vezi mai mult

  • Detalii
    • Tip de incarcare
    • Viteza de centrifugare (rpm)
      1400
    • Capacitate de incarcare (kg)
      7
    • Clasa noua de eficienta energetica
      B
    • Culoare
      Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.