Masina de spalat rufe Whirlpool Radiant FRR12451, 6th Sense Live, 12 kg, 1400 rpm, Direct Drive, Wi-fi, clasa A+++-50%, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Masina de spalat rufe Whirlpool Radiant FRR12451, 6th Sense Live, 12 kg, 1400 rpm, Direct Drive, Wi-fi, clasa A+++-50%, alb de la Whirlpool

Design premium de exceptie cu tehnologie digitala integrata, care invata din obiceiurile consumatorilor si se adapteaza stilului lor de viata.

Interfata masinii de spalat este perfect integrata in usa si poate fi activata cu doar o apasare. Designul minimalist, cu linii clare, se va integra perfect in orice casa.

Masina de spalat rufe Radiant FRR12451 face parte din suita premium W Collection, si are o capacitate de 12kg, conexiune Wi-Fi pentru conectare la aplicatia mobila 6th Sense Live, dozare automata de detergent, Tehnologia al 6-lea Simt, Tehnologie Zen cu motor Direct Drive, si un consum de energie A+++-50%.

Un display intuitiv de tip touch, care va seta experienta perfecta de spalare, fara a fi nevoie de cunostinte suplimentare; trebuie doar sa setezi tipul de tesaturi si cum sa le speli. MySmart Display va seta automat parametrii de timp, temperatura si intensitate. In plus, ecranul intuitiv permite crearea de pictograme dedicate, in functie de stilul personal al utilizatorului si le salveaza intr-o succesiune usor accesibila, marcata cu o iconita in forma de inima. 

Masina de spalat Radiant W Collection invata din obiceiurile tale. Cu ajutorul MySmart Display poti gasi cu usurinta 5 cele mai utilizate cicluri de spalare.

Precision Dose

Adaugarea detergenului nu mai este o povara acum, gratie functiei Precision Dose.

Este nevoie de o singura umplere a rezervorului dedicat, iar masina de spalat va ajusta automat doza necesara de detergent, in functie de programul selectat. Procesul functioneaza pana la 50 de cicluri de spalare, o data ce rezervorul a fost umplut in intregime.

MySmart Display 

Un display intuitiv de tip touch, care va seta experienta perfecta de spalare fara a fi nevoie de cunostinte suplimentare; trebuie doar sa setezi tipul de tesaturi si cum sa le speli. My Smart Display va seta automat parametrii de timp, temperatura si intensitate.

In plus, ecranul intuitiv permite crearea de programe dedicate in functie de stilul personal al utilizatorului si le salveaza intr-o sectiune usor accesibila, marcate cu o iconita in forma de inima.  

Masina de spalat Radiant W Collection invata din obiceiurile tale. Cu ajutorul MySmart Display poti gasi cu usurinta 5 cele mai utilizate cicluri de spalare.

Selecteaza CE vrei sa speli

Poti selecta printre 20 tipuri diferite de programe cu tesaturi sau alte obiecte.

Selecteaza CUM vrei sa speli

Poti selecta una dintre cele 6 tipuri de spalare si masina va seta parametrii optimi in functie de alegerea ta.

6TH SENSE Live App

O aplicatie intuitiva care ajuta la utilizarea si monitorizarea masinii de spalat de oriunde.

6th Sense Fresh Care are grija de tesaturile tale chiar si dupa ce ciclul de spalare s-a incheiat, prin miscarea constanta a tamburului (la 23 rotatii pe minut) cu pana la 6 ore dupa incheierea programului. Aceasta actiune reduce procesul de formare a cutelor si pastreaza calitatile tesaturilor.

Datorita tehnologiei 6th Sense, senzorii speciali monitorizeaza in permanenta procesul spalarii hainelor, regland presiunea, consumul de apa si timpul de spalare. Masina va spala atata timp cat hainele sunt murdare si se va opri atunci cand rezultatul este perfect.

Tehnologia Zen - Direct Drive

Procesul de spalare intra intr-o  noua dimensiune a linistii, gratie Tehnologiei Zen. Motorul avansat Direct Drive reduce vibratiile si zgomotul, facand astfel posibila spalarea in timpul noptii in mod silentios. (nivel de zgomot 73db la centrifugare).

Garments+

Cu ajutorul optiunii Garments+ poti opri cu usurinta masina pentru a adauga hainele uitate.

La inceputul programului de spalare, o iconita dedicata va aparea pe ecran, indicand posibilitatea de a opri temporar masina pentru a adauga mai multe haine. Cat timp iconita va fi aprinsa, vei putea adauga haine de orice dimensiune prin deschiderea usii.

Soft Move reprezinta un cumul miscari specifice pe care tamburul le face in functie de fiecare program in parte. Miscarile sunt personalizate in functie de fiecare tip de tesatura si incarcatura pe care masina le detecteaza inca de la inceputul ciclului de spalare. Aceste miscari reprezinta o combinatie inteligenta intre urmatorii parametri: Acceleratii, Viteza, Pauza, Rotatiii.

Economie de energie

Consum de energie cu 50% mai mic fata de o masina de spalat cu consum A+++. Economie de energie la capacitate de 12kg.

 

Performanta si Inovatie

Capacitate 12kg

Precision Clean

My Smart Display

6th Sense Live App

SoftMove

Zen Technology - Direct Drive

Garments+

 

Consum si Capacitate

Capacitate  spalare pana la 12 kg

Viteza de centrifugare (max) 1400 rpm

Clasa energetica A+++-50%

Consum de energie: 141 kWh/an

Nivel zgomot spalare: 54 dB(A)

Nivel zgomot stoarcere: 73 dB(A)

 

Programe

Bumbac eco;  Bumbac

Mixte; Sintetice; Delicate

Lana; Camasi/Afaceri

Albituri; Colorate

Blugi; Sport

Articole pentru copii

Lenjerie de pat; Cuverturi

Covoare pentru baie/bucatarie

Perdele; Prosoape/ halate de baie

Articole pentru animale de companie

Imbracaminte de gradina/aer liber

Costume de baie

 

Optiuni, ergonomie si siguranta

Garments+ = pentru adaugarea hainelor uitate

Optiune pentru terminare intarziata

Prespalare

Clatire suplimentara

Sistem blocare taste

Greutate neta: 88 kg

Dimensiuni IxLxA: 850x595x720 mm

Culoare: alb

Culoare usa: negru

Vezi mai mult

  • Detalii

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.