Robot de tuns gazon/iarba Bosch Indego M+ 700, 18 V, suprafata recomandata 700 mp, functie mulcire, control prin aplicatie

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
5.851,24 lei
Pret 36 Rate Optimo: 214.48 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

06008B0303

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Robot de tuns gazon/iarba Bosch Indego M+ 700, 18 V, suprafata recomandata 700 mp, functie mulcire, control prin aplicatie de la Bosch

Indego M+ 700

Masina de tuns iarba robot cu conexiune la internet pentru gradini cu o suprafata de pana la 700 m²

  • De ce tundeti gazonul la intamplare cand o puteti face inteligent? Indego M + 700 inteligent cu functie LogiCut. Masina de tuns iarba stie unde a fost si unde trebuie sa mearga.
  • Cu o conexiune la internet, Indego poate fi controlat de la distanta folosind aplicatia Smart Gardening pentru o tundere optima.
  • Indego M 700 incepe fiecare tundere completa a gazonului cu un pas BorderCut, astfel incat marginea zonei de gazon selectate sa fie ingrijita si de marginea zonei de gazon. Frecventa poate fi oprita sau redusa manual, omitand o taietura intreaga.
  • Gazonele mai mari pot fi tunse cu functia inteligenta MultiArea (pana la 700 m²) si poate face fata si trasee inguste (75 cm intre fire).
   

Indego M+ 700 cu functie LogiCut si conexiune la internet reglabila: garantat mai multe minute neintrerupte in gradina.

Masina de tuns iarba inteligenta si autonoma Indego M + 700 este solutia ideala pentru intretinerea fara efort a gazonului. Dupa o instalare simpla, o singura data, Indego este gata sa tunda gazonul. Navigarea inteligenta LogiCut calculeaza cea mai eficienta ruta, economisind timp si energie. Tehnologia conectata la internet si controlul vocal fac ca Indego sa fie rapid si usor de gestionat de oriunde.

   

Pentru orice aplicatie.

   

De ce tundeti gazonul la intamplare cand o puteti face inteligent?

   

Mai multa taiere cu MultiArea

   

SpotMow este ideal pentru lucrul sub mobilierul de gradina

   

BorderCut

   

Senzor de coliziune

   

Panta de pana la 27%

   

Poate fi gestionat de oriunde cu aplicatia Smart Gardening

   

Caracteristicile si beneficiile Indego M+ 700

   

De ce tundeti gazonul la intamplare cand o puteti face inteligent?

Navigarea inteligenta LogiCut calculeaza cea mai eficienta cale de cosire, astfel incat Indego stie exact unde sa mearga. Acesta variaza directia de cosire de fiecare data cand este cosit, astfel incat nu lasa urme, doar un gazon sanatos, luxuriant.

   

   

Program optim de cosire

SmartMowing foloseste cel mai recent raport meteo pentru a evita vremea nefavorabila si pentru a tunde numai in conditii optime.

   

   

Tunderea gazonului nu a fost niciodata atat de usoara!

Instalati instrumentul Indego pentru a incepe procesul. Apoi conectati contul dvs. Indego la dispozitivul dvs. Google sau Amazon folosind aplicatia corespunzatoare.

   

   

Iarba taiata nu este colectata

Sistemul de mulcire Indego distribuie uniform iarba taiata pentru un gazon fertilizat si sanatos

   

   

Mai mult tuns cu robotul de tuns iarba Indego

Cu MultiArea, Indego tunde independent gazonul sub controlul LogiCut, in pana la trei gradini diferite, cu o suprafata totala de pana la 700 m².

   

   

Un rezultat bine ingrijit pana la margini

Specificati cat de des tunde Indego marginea gazonului folosind functia BorderCut - astfel incat marginea zonei de gazon desemnata sa fie si ea ingrijita. Porniti-l sau opriti-l in functie de nevoile gazonului dvs.

   

   

Recunoasterea obstacolelor

Indego are senzori inteligenti de coliziune. Cu ajutorul acestora, puteti recunoaste cu usurinta obstacolele si le puteti evita, apoi continuati pe traseul planificat.

   

   

Actualizari software

Pur si simplu descarcati actualizarile software de pe site-ul web www.bosch-diy.com/indego-help pe un pen drive obisnuit, conectati cablul la portul din spatele masinii de tuns iarba si instalati software-ul.

   

   

Cosirea directionata a suprafetelor mici

Cu ajutorul SpotMow, Indego vizeaza cu precizie zonele cu iarba cu o suprafata maxima de 16 m², facandu-l ideal pentru tunderea zonei ascunse de obicei sub mobilierul de gradina.

   

   

Motoare fara perii de carbune

Motoarele fara perii de carbune au mai putina frecare, deci mai putine pierderi de putere din cauza caldurii. Acest lucru nu numai ca economiseste energie si creste eficienta, dar contribuie si la o durata de viata mai lunga a produsului.

   



CARACTERISTICI GENERALE

Tip Robot
Tip alimentare Electricitate
Sursa alimentare electrica Acumulator
Tip roti Roti spate
Material lama Inox
Suprafata lucru 350 - 1000 m²
Functii LogiCut
Continut pachet 1 x masina electrica de tuns
Culoare Verde Negru

CARACTERISTICI TEHNICE

Viteza maxima 40 cm/s
Latime taiere 19 cm
Inaltime minima taiere 30 mm
Inaltime maxima taiere 50 mm
Trepte de taiere 3
Numar lame 3

ACUMULATOR

Durata de incarcare 60 min
Autonomie acumulator 75 min

DIMENSIUNI

Lungime 445 mm
Latime 364 mm
Inaltime 202 mm
Greutate 7.6 Kg
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.