Blender Russell Hobbs Illumina 20230-56, 850 W, 1.5 l, 3 viteze + functie Pulse, negru/inox

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Blender Russell Hobbs Illumina 20230-56, 850 W, 1.5 l, 3 viteze + functie Pulse, negru/inox de la Russell Hobbs

Cand amesteci ingrediente pentru gustari sau diferite mese, nu ar fi frumos sa elimini ghicitul din alegerea vitezei optime? Blenderul Illumina functioneza diferit de orice alt blender cu vas. Setarile au fost simplificate prin utilizarea tehnologiei unice de Control al Culorilor. Fiecare inel unic luminos Illumina isi schimba culoarea o data cu cele 4 trepte de viteza diferite, fiecare dintre ele corepunde unui tip diferit de alimente, facand usoara operarea pentru un rezultat optim:

Viteza 1: Piureuri
Viteza 2: Smoothie-uri
Viteza 3: Supe
Puls (P): Zdrobirea cuburilor de gheata

Blenderul Illumina are o serie de caracteristici pentru a imbunatati prepararea alimentelor, incluzand un vas de 1,5 litri cu forma unica si lame cu doua varfuri cu invelis din titan - de 4 ori mai rezistente decat lamele din otel inoxidabil fara invelis. Fiind mai puternice si mai durabile, aceste lame vor ramane ascutite mai mult timp. Combinate cu cei 850W de putere, poti sa te bucuri de tehnologia avansata Infinity care ofera o amestecare cu 50% mai buna in comparatie cu modelele anterioare*.

Usor de utilizat si usor de curatat, cu un design modern uluitor care va arata bine in orice bucatarie. Este usor de observat ca rafinamentul blenderului cu vas Illumina nu sta numai in tehnologia unica de Control al Culorii si in tehnlogia de amestecare Infinity, ci si in simplitatea lui.

Tehnologie Infinity
Tehnologie Infinity
Cutite cu 2 varfuri si forma optimizata a vasului, pentru o amestecare cu 50% mai buna.
 
 
Inel Luminos Illumina
Inel Luminos Illumina

Isi schimba culoarea odata cu cele 4 trepte diferite de viteza. Fiecare viteza si culoare corespunde unui anumit tip de alimente.

 
 
Caracteristici

3 trepte de viteza plus functie puls

Finisaj foarte lucios cu otel inoxidabil slefuit si logo in relief

Vas din sticla cu capacitate de 1.5 litri

Lame cu invelis din titan detasabile

Inel unic luminos Ilumina - Isi schimba culoarea odata cu cele 4 trepte de viteza diferite

Tehnologie de amestecare avansata Infinity

Depozitare cablu la baza

850W

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.